Vereniging Eigen Huis zoekt een

WFM Specialist

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Leden van Vereniging Eigen Huis kunnen bij ons Informatie & Adviescentrum terecht met al hun vragen, problemen en informatieverzoeken die te maken hebben met de koop, verkoop of het bezit van een eigen woning. 

Wat ga je doen?
Als WFM Specialist houd je toezicht op een efficiënt verloop van de verschillende verkeersstromen binnen het Informatie & Adviescentrum (I&AC). Je zorgt voor een goede bezetting van de verschillende teams binnen het I&AC door het registreren en analyseren van de instroomhistorie en maakt bijpassende roosters tezamen met het inplannen van verlof en opleidingen. Je bewaakt de dagelijkse operationele KPI’s, waaronder de wachttijden en zorgt voor de juiste capaciteit door de medewerkers continu op de juiste momenten en plaatsen in te zetten. Ten behoeve van het management maakt de WFM Specialist verschillende analyses en rapportages aan de hand van de gegevens uit het planningssysteem. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor managers en medewerkers I&AC met betrekking tot de roosters. Daarnaast draag je bij aan een continue verbetering van de productiviteit en efficiënte kanaalinzet van het I&AC. 

Wie ben jij?
Je bent analytisch en hebt een sterk cijfermatig inzicht. Je blinkt uit in plannen en organiseren en hebt een op samenwerking gerichte werkhouding. Verder werk je resultaatgericht en zelfstandig. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en over tenminste 3 jaar werkervaring op het gebied van WFM en heb je ervaring bij een groter call center of helpdesk dan is dat een pré. Ervaring met Verint, is een vereiste. 

Wat bieden wij? 
Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Samen met de andere WFM Specialist zorg je ervoor dat er een continue bezetting is van de planning. Wij willen ons als organisatie voortdurend verbeteren. Daarom krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf volop te ontwikkelen. Wat je verder kunt verwachten: 

  • Prima marktconform salaris; 
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Een parttimefunctie voor 32 uur per week;
  • 200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl. 

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Yusuf Aydin via 06-46189193. Ben je al enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.