Vereniging Eigen Huis zoekt een

WFM Specialist

Per jaar wordt ons Klant Contact Center 400.000 keer benaderd met vragen van leden via telefoon, email, chat, WhatsApp of social media. Zorg jij als WFM Specialist bij Vereniging Eigen Huis voor een optimale inzet van ‘de schijf van zes’? Bekijk dan onze vacature! 

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot een van de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ga je doen?
Als WFM Specialist werk je binnen ons Informatie & Advies Centrum (I&AC). Dit is het kloppend hart van Vereniging Eigen Huis waar alle leden terecht kunnen met vragen over het lidmaatschap en met juridische, financiële en bouwkundige vraagstukken. Het I&AC bestaat uit ruim 80 personen. 

Jouw rol is heel allround. Alle onderdelen van de ‘schijf van zes’ uit het Workforce Management vakgebied komen aan bod. Van forecasten, roosteren, dagsturen, rapporteren, analyseren tot aan adviseren. Je werkt samen met twee andere collega’s van Verbetering en Ondersteuning die zich met WFM bezig houden. Als specialist weet jij duidelijk richting te geven aan waar we nu staan en waar we heen willen. Met jouw kennis van én frisse blik op forecasting kunnen we een nieuwe weg inslaan. Til jij WFM naar een nóg hoger niveau? 

Ons I&AC is op weg een omni-channel klant contact center te worden. Deze transitie biedt jou als WFM Specialist mogelijkheden voor het meedenken over de inrichting hiervan. Ook ligt er een mooie uitdaging in het inzetten van de juiste medewerkers op de juiste momenten én plaatsen. Je analyseert de instroomhistorie en maakt bijpassende roosters. Dit alles draagt bij aan het behalen van onze operationele kpi’s. 

In de dagelijkse operatie werk je nauw samen met de Manager KCC, Teammanager en de Teamleiders van Bouwkundig Advies, Juridisch Advies en Webcare & Service. 

Wat breng je mee?
Je bent analytisch en cijfermatig onderlegd. Daarnaast zijn communicatieve vaardigheden belangrijk omdat je in deze functie ook veel met stakeholdermanagement te maken hebt. Je ziet wat er beter kan én kunt dit goed overbrengen. Wat kenmerkt jou:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring op gebied van WFM binnen een Klant Contact Center of Helpdesk
  • Ervaring met Verint
  • Ervaring met BI rapportages is een pre

Wat bieden wij?
De Vereniging is uniek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. Wat ons Klant Contact Center onderscheidend maakt? Wij hebben alleen inbound verkeer, hebben geen commerciële doelstelling én werken omnichannel. Wat je verder kunt verwachten:

  • Salaris tussen €2.768,- en €4.081,- bruto per maand op basis van 40 uur, inschaling is afhankelijk van je werkervaring
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis
  • Een functie voor 32 tot 40 uur per week
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen
  • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling
  • 200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl. 

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Yusuf Aydin, Afdelingsmanager I&AC, via 06 – 46189193. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan vóór 6 januari 2019 via de solliciteerbutton.