Vereniging Eigen Huis zoekt een

Visual Designer (freelancer)

Ben je een visual designer die tevens passie heeft voor UX design? Dan zijn wij op zoek naar je! We willen onze website naar een hoger niveau tillen. 

Wat ga je doen?
Binnen de sector Marketing & Communicatie is de afdeling Digital verantwoordelijk voor de website van Vereniging Eigen Huis. Samen met de andere afdelingen ontwikkelen en onderhouden we de website om de ruim 770.000 huidige leden en potentiële leden zo goed mogelijk te adviseren, te helpen of met elkaar in contact te brengen rond thema’s als ‘starten op de woningmarkt’ en ‘duurzaam wonen’.
Als visual designer ontwikkel je wireframes en prototypes. Je draagt bij aan de ontwikkeling van onze digital guidelines en levert het interaction design en interface design conform de webstijl. Je vertrekpunt bij het ontwerpen is altijd de gebruiker (user centered design).

Wie ben je?
Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele collega die vanuit passie en deskundigheid in creatieve en doelgerichte oplossingen denkt. Je bent een sociale collega die altijd het optimale resultaat wil behalen. Als visual designer werk je nauw samen met je collega’s van het Digital team en ben je verantwoordelijk voor de look & feel van de website van Vereniging Eigen Huis. Je bent een digital native die volledig op de hoogte is van de ontwikkelingen en kansen binnen het huidige, digitale speelveld. Je hebt HBO werk- en denkniveau, en bent meerdere jaren werkzaam als visual designer. Je hebt ook ervaring met UX design. 

We zoeken iemand:
-met een diepe kennis van meerdere designprogramma’s zoals Sketch, Axure, Invision, Illustrator, Photoshop;
-die (AB-) tests ontwerpen voor het gemaakte visual design en het UX design;
-met kennis van de mogelijkheden van CSS en HTML; 
-met affiniteit met breder meedenken over customer journey die de digitale kanalen raken;
-die goed kan communiceren en met een kritische/open houding.

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Masoud Banbersta, Afdelingsmanager Digital, via 06-10779496. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. 

Over Vereniging Eigen Huis
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 770.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.