Vereniging Eigen Huis zoekt een

Visual Designer (32-40 uur)

Ben je een visual designer die tevens passie heeft voor UX design? Dan zijn wij op zoek naar jou! We willen onze website naar een hoger niveau tillen.

Wat ga je doen?
Binnen de sector Marketing & Communicatie is de afdeling Digital verantwoordelijk voor de website van Vereniging Eigen Huis. Samen met de andere afdelingen ontwikkelen en onderhouden we de website om de ruim 780.000 huidige leden en potentiële leden zo goed mogelijk te adviseren, te helpen of met elkaar in contact te brengen rond thema’s als ‘starten op de woningmarkt’ en ‘duurzaam wonen’.

Wat breng je mee?
Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele collega die vanuit passie en deskundigheid in creatieve en doelgerichte oplossingen denkt. Je bent een sociale collega die altijd het optimale resultaat wil behalen. Als visual designer werk je nauw samen met je collega’s van het Digital team en ben je verantwoordelijk voor de look & feel van de website van Vereniging Eigen Huis. Je bent een digital native die volledig op de hoogte is van de ontwikkelingen en kansen binnen het huidige, digitale speelveld.

·          je hebt HBO werk- en denkniveau, en bent meerdere jaren werkzaam als visual designer;

·          je hebt ook ervaring met UX design;

·          je hebt een diepe kennis van meerdere designprogramma’s zoals Sketch, Axure, Invision, Illustrator, Photoshop;

·          je kunt (AB-) tests ontwerpen voor het gemaakte visual design en het UX design;

·          je hebt kennis van de mogelijkheden van CSS en HTML;

·          je hebt affiniteit met breder meedenken over customer journey die de digitale kanalen raken;

·          je kunt goed communiceren en hebt een kritische/open houding.

Kennis en ervaring met Agile en Scrum is een pre net zoals ervaring met design thinking methodiek.

Wat bieden wij?
De Vereniging is uniek in Nederland. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Continu verbeteren staat hoog in het vaandel binnen onze organisatie. Dit geldt ook voor onze afdeling en voor jouzelf. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om je verder te verdiepen in onderwerpen.

Wat je verder kunt verwachten:

·         Prima marktconform salaris

·         31,5 vakantiedagen op fulltime basis

·         Een variabele bonus 

·         Een parttimefunctie voor 28 uur per week

·         Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen

·         Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling

·         200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert

 
Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Masoud Banbersta, afdelingsmanager Digital, via 06-10779496. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan voor 22 juli via de solliciteerbutton met cv, motivatie en portfolio. 

Over Vereniging Eigen Huis
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.