Vereniging Eigen Huis zoekt een

Visual Designer (32-40 uur)

 

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?

Wat ga je doen?
Ben je een visual designer die tevens passie heeft voor UX design? Dan zijn wij op zoek naar jou! We willen namelijk onze website naar een hoger niveau tillen. 

Binnen de sector Marketing & Communicatie is de afdeling Digital verantwoordelijk voor de website van Vereniging Eigen Huis. Samen met de andere afdelingen ontwikkelen en onderhouden we de website om de ruim 780.000 huidige leden en potentiële leden zo goed mogelijk te adviseren, te helpen of met elkaar in contact te brengen rond thema’s als ‘starten op de woningmarkt’ en ‘duurzaam wonen’.
Als visual designer ontwikkel je wireframes en prototypes. Je draagt bij aan de ontwikkeling van onze digital guidelines en levert het interaction design en interface design conform de webstijl. Je vertrekpunt bij het ontwerpen is altijd de gebruiker (user centered design).

Wat breng je mee?
Een enthousiaste, zelfstandige en flexibele collega die vanuit passie en deskundigheid in creatieve en doelgerichte oplossingen denkt. Je bent een sociale collega die altijd het optimale resultaat wil behalen. Als visual designer werk je nauw samen met je collega’s van het Digital team en ben je verantwoordelijk voor de look & feel van de website van Vereniging Eigen Huis. Je bent een digital native die volledig op de hoogte is van de ontwikkelingen en kansen binnen het huidige, digitale speelveld. Verder herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • je hebt HBO werk- en denkniveau, en bent meerdere jaren werkzaam als visual designer; 
 • je hebt ook ervaring met UX design;
 • je hebt een diepe kennis van meerdere designprogramma’s zoals Sketch, Axure, Invision, Illustrator, Photoshop;
 • je kunt (AB-) tests ontwerpen voor het gemaakte visual design en het UX design;
 • je hebt kennis van de mogelijkheden van CSS en HTML; 
 • je hebt affiniteit met breder meedenken over customer journey die de digitale kanalen raken;
 • je kunt goed communiceren en hebt een kritische/open houding.

Kennis en ervaring met Agile en Scrum is een pré net zoals ervaring met design thinking methodiek.

Wat bieden wij?
Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. Continu verbeteren staat hoog in het vaandel binnen onze organisatie. Dit geldt ook voor onze afdeling en voor jouzelf. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om je verder te verdiepen in onderwerpen. Wat je verder kunt verwachten:

 • Prima marktconform salaris 
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een variabele bonus  
 • Een functie voor 32 – 40 uur in de week
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen
 • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling
 • 200 leuke collega’s én een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert

We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Interesse?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Masoud Banbersta, afdelingsmanager Digital, via 06-10779496. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan via de solliciteerbutton met cv, motivatie en portfolio.