Vereniging Eigen Huis zoekt een

Teamleider KCC Juridisch Advies (32 - 40 uur)

Wil jij de stap maken naar een leidinggevende functie binnen een klant contact center? Als Teamleider KCC bij Vereniging Eigen Huis ben je verantwoordelijk voor het team Juridisch Advies. Ga jij net als wij voor tevreden leden én medewerkers? Bekijk dan onze vacature. 

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ga je doen?
Als Teamleider Klant Contact Center geef je leiding aan het team Juridisch Advies binnen ons Informatie & Advies Centrum. Dit is het kloppend hart van Vereniging Eigen Huis waar alle leden terecht kunnen met vragen over het lidmaatschap en met juridische, financiële en bouwkundige vraagstukken. 

In deze functie geef je leiding aan 22 mensen, totaal 15 fte. Allemaal hoogopgeleide juridische specialisten die samen een stabiel en gemêleerd team vormen. De nadruk voor jou ligt op het coachen van deze mensen, zonder dat je daar inhoudelijke, juridische kennis voor nodig hebt. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en zorgt ervoor dat jouw teamleden hun werk optimaal kunnen uitvoeren. 

Ook houd je je bezig met procesmanagement. Begrippen als wachttijd en first time right zijn jou niet onbekend. Heb je ideeën over hoe we onze processen of dienstverlening verder kunnen verbeteren? Mooi! We waarden initiatief en horen graag jouw mening. Je werkt in de dagelijkse operatie nauw samen met de Manager KCC en de Teamleiders van Bouwkundig Advies, Financieel Advies en Webcare & Service. 

Wat breng je mee?
Voor deze functie heb je geen juridische achtergrond nodig. Wat je meebrengt is oprechte interesse in je mensen. Met jouw coachende stijl van leidinggeven, ben je in staat je teamleden te motiveren. Competenties die je mee brengt zijn: positief leiderschap, verbindend en resultaatgericht. Wat kenmerkt jou:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als coördinator of meewerkend voorman binnen een Klant Contact Center
  • Ambitie om de stap te maken naar een leidinggevende functie

Wat bieden wij?
De Vereniging is uniek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. Wat ons Klant Contact Center onderscheidend maakt? Wij hebben alleen inbound verkeer en geen commercieel doeleinde. Wat je verder kunt verwachten:

  • Salaris tussen €3188,- en €4591,- bruto per maand op basis van 40 uur, inschaling is afhankelijk van je werkervaring;
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
  • 200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl. 

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Yusuf Aydin, Afdelingsmanager I&AC, via 06 – 46189193. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan vóór 27 december 2019 via de solliciteerbutton.