Vereniging Eigen Huis zoekt een

Technisch Productmanager Verduurzaming (32 tot 40 uur)

Een belangrijke bijdrage leveren aan de eigen woningverduurzaming voor onze 800.000 leden. Als Technisch Productmanager bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort vervul jij een nieuwe functie waarin je de kans krijgt om je in de volledige breedte te ontwikkelen. Kunnen wij deze verantwoordelijke baan aan jouw expertise overlaten?

Wat ga je doen?
Het verduurzamen van de eigen woning is een lastig onderwerp dat veel van onze leden bezighoudt. Jij, als Technisch Productmanager, maakt gebruik van je voelsprieten om ontwikkelingen in deze markt nauwlettend in de gaten te houden. Met jouw kennis adviseer je de marketeer en productmanager, waardoor proposities kunnen worden aangescherpt of worden doorontwikkeld. Kortom, een uitdagende baan in een kansrijke markt.

Zonnepanelen, isolatie, warmtepompen, zonneboilers, laadpalen en andere ontwikkelingen op het gebied van woningverduurzaming zoals wet- en regelgeving en subsidies. Dagelijks duik jij in de materie, waardoor je exact weet wat er speelt. Dat betekent veel afspraken met verschillende externe partijen, onze vaste partners en collega’s die in contact met onze leden staan.

En er is meer. Na invoering van een dienst is voor jou ook een belangrijke rol weggelegd. Jij bewaakt samen met een aantal collega’s de kwaliteit van de dienstverlening. Waar nodig ontplooi je activiteiten om deze kwaliteit te verhogen. Zo zorgen jullie ervoor dat de afgesproken kwaliteit ook daadwerkelijk gewaarborgd blijft.

Het team
Samen met 15 collega’s vorm je de afdeling Allianties. Het team bestaat naast jou uit productmanagers en marketing- en communicatiespecialisten. Allemaal maatschappelijk betrokken mensen met een hart voor Vereniging Eigen Huis. Collega’s die je waarderen om jouw kennis en open met elkaar omgaan. Jullie doen het echt samen. 

Wat krijg je ervoor terug?
Een unieke werkplek. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Wij hebben geen winstoogmerk. Daarnaast bieden wij je een baan waar je de ruimte krijgt en proactiviteit wordt gewaardeerd.

Verder bieden wij:

 • een salaris tussen de € 3.767,- en € 5.343,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • een variabele bonus;
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
 • telefoon en laptop van de zaak;
 • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • diverse thuiswerk faciliteiten zoals een laptop, bureau- en stoel;
 • zo’n 200 leuke en professionele collega’s én een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Om ontwikkelingen naar kansen voor Vereniging Eigen Huis en haar leden te vertalen, is goed luisteren en het stellen van de juiste vragen essentieel. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij nieuwe deuren te openen en tegelijkertijd de verwachtingen juist te managen. Jij bent hét visitekaartje van onze organisatie. Deze grote verantwoordelijkheid kunnen wij bij jou neerleggen.

Verder vragen wij:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring met verduurzamingsproducten in een relevante rol als productmanager en/of relatiemanager;
 • een technische achtergrond.

Meer informatie of direct solliciteren?
Spreekt de dynamische markt van verduurzaming en maatschappelijk bezig zijn jou aan? Solliciteer dan op de functie van Technisch Productmanager Verduurzaming door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Ans Snijder, Afdelingsmanager Allianties, via 06-53116333 of stuur haar een e-mail a.snijder@eigenhuis.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Acties