Vereniging Eigen Huis zoekt een

Technisch Applicatiebeheerder (36 - 40 uur)


Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We stellen misstanden aan de kaak en versterken de positie van huiseigenaren met informatie, advies en producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?
 
Wat ga je doen?
Vereniging Eigen Huis levert een groot scala aan diensten en producten. Het applicatielandschap van Vereniging Eigen Huis is daardoor omvangrijk en divers. In veel gevallen worden applicaties als SAAS diensten afgenomen en in een aantal gevallen ontwikkelt en beheert Vereniging Eigen Huis de applicaties nog zelf, zoals voor de Website en voor het CRM systeem. Ook de applicatie integratie wordt als een dienst afgenomen evenals de Infrastructuur en de kantoor automatisering.
 
Door de uitbesteding van ICT zoals hiervoor beschreven ontstaat er een landschap wat door verschillende partijen wordt beheerd en waarbij ‘verbindingen’ in de breedste zin van het woord steeds belangrijker zijn geworden. Ook al wordt er veel uitbesteed, het borgen van de samenhang van de architectuur en het IT landschap blijft een verantwoordelijkheid van Vereniging Eigen Huis.


Samen met de Technical lead, waaraan je operationeel rapporteert en die deels ook de rol van TAB’er vervult, en de Service Delivery Manager, vorm je het operationeel en tactische regie team. De nieuw IT Regie organisatie wordt nog verder vormgegeven en kan nog wijzigen.
Qua beheer komen de meeste incidenten op je af vanuit de functioneel beheer organisatie of vanuit externe leveranciers. Waar nodig draai je ook mee in projecten om de non functional requirements te borgen en om nieuwe zaken in beheer te nemen.
 
Wie ben jij?
Vereniging Eigen Huis is op zoek naar een Technisch Applicatie Beheerder (TAB) die in staat is de samenhang van de IT architectuur tot zich te nemen. Naast de monitoring van het landschap is de TAB’er in staat om complexe IT vraagstukken te doorgronden deze te analyseren, deels zelf op te lossen of leveranciers aan te sturen om een wijziging door te voeren.
 
Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring, bent sterk analytisch, proactief en zelfsturend, kan veel verantwoordelijkheid aan, communiceert helder, hebt een brede IT belangstelling en bent stressbestendig. Je hebt bij voorkeur kennis van de volgende IT gebieden:

 • IT Infrastructuur op het niveau van Microsoft MCSE, bij voorkeur Cloud Platform Infrastructure met kennis van DNS, Firewalls,  Protocollen, Active Directory (autorisaties, group policy’s)
 • Microsoft Azure/CRM Dynamics/Devops/IIS/Navision/Office 365/ SQL
 • Monitoring tooling zoals Nagios, Spotlight, Analytics, Newrelic en Azure mogelijkheden
 • Scripting zoals Powershell
 • Sitefinity Web Content Management
 • SSL Certificaten
 • Werken in een (O)TAP omgeving

 Wat bieden wij?
Als organisatie willen wij ons voortdurend verbeteren. Daarom krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf volop te ontwikkelen. Wat je verder kunt verwachten:

 • Marktconform salaris;
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een variabele bonus; 
 • Een functie voor 36 tot 40 uur per week;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
 • 200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.
 
Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog inhoudelijke vragen, neem dan gerust contact op met Hans van de Scheur via 06 – 55680570. Ben je al enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.