Vereniging Eigen Huis zoekt een

Teamleider Bouwkundig Advies (32-40 uur)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?

Wat ga je doen?
Het Informatie & Advies Centrum (I&AC) is het klantcontact centrum van Vereniging Eigen Huis. Het I&AC heeft telefonisch, via chat, WhatsApp en e-mail contact met haar leden en behartigt de belangen van de (potentiële) leden door hen te begeleiden, ondersteunen, informeren en adviseren, inclusief nazorg. Daar waar nodig en mogelijk adviseert men het lid en/of zakelijke partijen proactief over de producten en diensten van Vereniging Eigen Huis.

Als Teamleider van het team Bouwkundig Advies ben je meewerkend voorman. Naast het aansturen van je team van bouwkundig specialisten, werk je dus zelf ook mee en beantwoord je vragen van onze leden. Je brengt verbeteringen aan daar waar nodig en zorgt ervoor dat het team optimaal wordt gefaciliteerd in de zaken die zij nodig hebben, van opleidingen tot feedback geven.
Als teamleider houd je functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers en vraag je actief om feedback om continu de dienstverlening en teamprestatie te kunnen verbeteren. 

Wie ben jij?
Ben jij de bouwkundig specialist op HBO niveau die klaar is voor een nieuwe uitdaging en graag het voortouw neemt om het team nog beter te maken? Zie jij verbeteringen en heb je er zin in om deze zaken aan te pakken? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken.

Je bent een senior als het gaat om bouwkundige adviesgesprekken. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een klant contact center. Daarnaast heb je natuurlijk overwicht en heb je al management ervaring. 

Wat bieden wij? 
Een leidinggevende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Een uitdagende en aantrekkelijke functie tegen goede arbeidsvoorwaarden. Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. Continu verbeteren staat hoog in het vaandel binnen onze organisatie. Dit geldt ook voor onze afdeling en voor jouzelf. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om je volop te ontwikkelen. Wat je verder kunt verwachten:

  • Goed marktconform salaris; 
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een fulltime functie voor 32 tot 40 per week;
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • 200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Yusuf Aydin via 06-46189193. Ben je al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de solliciteerbutton.