Vereniging Eigen Huis zoekt een

Teamleider Bouwkundig Advies (32-40 uur)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

De afdeling 
Het Informatie & Advies Centrum (I&AC) is het klantcontact centrum van Vereniging Eigen Huis. Het I&AC heeft telefonisch, via chat, WhatsApp en e-mail contact met haar leden en behartigt de belangen van de (potentiële) leden door hen te begeleiden, ondersteunen, informeren en adviseren, inclusief nazorg. Daar waar nodig en mogelijk adviseert men het lid en/of zakelijke partijen proactief over de producten en diensten van Vereniging Eigen Huis.

De functie
Als Teamleider van het team Bouwkundig Advies ben je meewerkend voorman. Naast het aansturen van je team van bouwkundig specialisten, werk je dus zelf ook mee en beantwoord je vragen van onze leden. Je brengt verbeteringen aan daar waar nodig en zorgt ervoor dat het team optimaal wordt gefaciliteerd in de zaken die zij nodig hebben, van opleidingen tot feedback geven. Je bent een senior als het gaat om bouwkundige adviesgesprekken en je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een klant contact center. Je hebt natuurlijk overwicht en management ervaring. 

Wat bieden wij?
Een leidinggevende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Een uitdagende en aantrekkelijke functie tegen goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan i.v.m. vakantie vanaf maandag 15 juli contact op met Yusuf Aydin via 06-46189193. Ben je al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de solliciteerbutton.