Vereniging Eigen Huis zoekt een

Social Media Specialist (32 uur)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We stellen misstanden aan de kaak en versterken de positie van huiseigenaren met informatie, advies en producten en diensten.

De afdeling 
De afdeling Content is verantwoordelijk voor de content in alle kanalen waarmee de vereniging communiceert met leden en niet-leden. De grootste kanalen zijn eigenhuis.nl, Eigen Huis Magazine en de digitale nieuwsbrieven. Maar social media, Facebook en Instagram voorop, zijn zeker zo belangrijk voor het bereiken van (potentiële) huizenbezitters.

De functie
Per 1 augustus heeft de afdeling een vacature voor een Social Media Specialist. De specialist die wij zoeken, gaat, in overleg met andere afdelingen, onze sociale media beheren en verder uitbouwen. Daarbij hoort onder meer: 

•Bijhouden en uitvoeren van de content kalender(s);
•Monitoren en afhandelen van reacties op met name Facebook en Instagram; 
•Schrijven en produceren van originele (seo-proof) content, ook voor de website;
•Verzorgen/coördineren van SEA en Facebook-advertising;
•Het afstemmen van de social-kalenders en -conversaties met de afdeling Webcare.

Wie ben jij?
Je volgde een communicatie- of journalistieke opleiding op hbo-niveau en hebt 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ervaring met online communicatie, social media en het werken in een cms, inclusief video- en fotobewerking. Je bent ondernemend en kunt zelfstandig werken.

Wat bieden wij? 
Een afwisselende functie voor 32 uur per week in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een uitdagende en aantrekkelijke functie tegen goede arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?
Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Klik dan rechts onder Acties op de button "Solliciteren".