Vereniging Eigen Huis zoekt een

Secretaresse (24 uur)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We stellen misstanden aan de kaak en versterken de positie van huiseigenaren met informatie, advies en producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?

De afdeling
Het team office support bestaat uit een receptionist/secretaresse, twee secretaresses en een office manager. De secretaresse zorgt voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de sectormanagers (directieleden) en organisatie. Daarnaast behoren receptiewerkzaamheden ook tot je takenpakket.

De functie
Je verzorgt secretariële werkzaamheden zoals: vergaderingen inplannen, archiveren, het organiseren van bijeenkomsten en het maken van presentaties. 
De receptiewerkzaamheden bestaan onder andere uit de registratie van bezoekers en leveranciers, agendabeheer vergaderzalen, postverwerking en telefoon opnemen.

Wie ben jij?
Wij zoeken een professionele en enthousiaste secretaresse met een stevige persoonlijkheid. Je bent accuraat, doortastend, dienstverlenend en resultaatgericht. 
Daarnaast heb je een opleiding gevolgd minimaal op MBO+ niveau en drie jaar relevante werkervaring. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend en hebt ruime ervaring met het Office pakket. 
Je bent beschikbaar op de woensdag en vrijdag. De overige dag is bespreekbaar.

Wat bieden wij?
Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. Continu verbeteren staat hoog in het vaandel binnen onze organisatie. Dit geldt ook voor onze afdeling en voor jouzelf. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om je volop te ontwikkelen. Wat je verder kunt verwachten:

  • Salaris tussen €2.338,- en €3.613,- bruto per maand op basis van 40 uur, inschaling is afhankelijk van je werkervaring; 
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een variabele bonus;  
  • Een parttime functie voor 24 uur per week;
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • 200 leuke collega’s én een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Chantal Lammers, manager HR en secretariaat via 033-4507625. Ben je al enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.