Vereniging Eigen Huis zoekt een

SEA Specialist (Kopen) (24-32uur)


Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 790.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We stellen misstanden aan de kaak en versterken de positie van huiseigenaren met informatie, advies en producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?? 

Wat ga je doen? 
Als SEA specialist werk je in het multidisciplinaire team Kopen. Samen werken we aan hetzelfde doel: het verbeteren van de positie van de (toekomstige) woningbezitter door individuele en maatschappelijke drempels te verlagen en door het bieden van relevante diensten en content. 

Binnen het team ben je verantwoordelijk voor alle SEA campagnes die gericht zijn op de doelgroep ‘Kopers’. Je analyseert en monitort continu het online zoekgedrag van de doelgroep, stelt rapportages op, werkt de SEA-strategie uit, implementeert en optimaliseert deze. Analyse van data en A/B testen zet je in om te optimaliseren. Je bent op de hoogte van nieuwe digitale ontwikkelingen in de markt en adviseert je team over de inzet van SEA. Je bent dus van begin tot eind verantwoordelijk voor de SEA campagnes. 
Natuurlijk doe je dat niet alleen. Je werkt in het team o.a. samen met digital-, campagne- en contentmarketeers, om SEA optimaal te integreren binnen de mediastrategie. Je hebt daarnaast veel te maken met collega’s van onze koopdiensten Eigen Huis Hypotheekadvies en Eigen Huis Bouwkundig Advies. Samen met deze dienstenmarketeers zorg je voor een optimale mix van content- en dienstencampagnes. 

Wat breng je mee? 
Organisatiesensitiviteit vinden wij erg belangrijk. Belangenbehartiging zit óók intern in ons DNA. Dit betekent veel verschillende meningen en belangen. Daarom sta je stevig in je schoenen en kun je je argumenten onderbouwen met data vanuit Google Analytics en andere interne en externe bronnen. Je weet de juiste marketingmix te kiezen en stuurt op conversie.  

Als persoon ben je creatief, resultaatgericht, analytisch en kun je goed samenwerken met interne en externe stakeholders. Verder kunnen wij jouw gezonde dosis enthousiasme, spontaniteit én humor zeker waarderen. 

Wat staat er op jouw cv: 

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau; 
 • Minstens 3 jaar marketingervaring, waarvan minimaal 1 jaar hands-on SEA ervaring (bij voorkeur aan bureauzijde) 
 • Google Ads certified 
 • Goede kennis van en ervaring met campagnemarketing, meten en data-analyse; 
 • A/B testing 

Wat bieden wij? 
We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. Je werkt in een multidisciplinair, zelf-organiserend team. De besluitvorming en uitvoering ligt dan ook bij dezelfde personen. Dit geeft veel ruimte voor eigen inbreng, en betekent dus dat wát je bedenkt, je (grotendeels) zelf ook uitvoert. Wij geloven dat dit de betrokkenheid van onze teamleden, het werkplezier en ook de kwaliteit van het werk ten goede komt. De woningmarkt ontwikkelt zich continu waardoor er voor jou altijd uitdagingen blijven.

Wat je verder kunt verwachten: 

 • Salaris tussen € 3.188,- en € 4.591,- bruto per maand op basis van 40 uur, inschaling is afhankelijk van je werkervaring; 
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;? 
 • Een variabele bonus;   
 • Een functie voor 24 tot 32 uur per week; 
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen; 
 • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling; 
 • Ruim 200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert. 

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.  

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact met ons op via sollicitatie@eigenhuis.nl. Ben je al enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.?