Vereniging Eigen Huis zoekt een

Product Owner / Belangenbehartiger (32-40 uur)

Wat ga je doen?
Voor het kernteam Issues binnen Vereniging Eigen Huis zijn we op zoek naar een product owner (PO-er). De PO-er formuleert de visie voor de doelgroep van het multidisciplinaire team. Je vertaalt deze naar een activiteiten roadmap, die je natuurlijk afgestemd hebt met stakeholders, (her)prioriteert en monitort deze met als doel de klantwaarde te maximaliseren. Je formuleert doelstellingen op het gebied van zichtbaarheid, ledenbehoud en groei, bewaakt de voortgang en stuurt waar nodig bij. De PO-er zorgt ervoor dat het team zich blijft ontwikkelen, heeft aandacht voor persoonlijke effectiviteit en samenwerking en werkt conform Agile principes.

Het team
Kernteam Issues is het kernteam waar de grootste nadruk ligt op de belangenbehartiging en produceren van content voor onze leden bij problemen waar ze wakker van liggen. Het gaat dan om issues die grotere groepen leden raken, zoals de recente corona crisis, maar ook de aardbevingen in Groningen of erfpacht in Amsterdam. Andere belangrijke onderwerpen binnen dit kernteam zijn de dienstverlening voor VVE’s en juridische dienstverlening.

Wat krijg je ervoor terug?
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. En wat deze functie nog leuker maakt? Je krijgt alle kansen om je kwaliteiten verder te ontwikkelen door middel van o.a. het volgen van opleidingen en cursussen op inhoudelijke vlak en persoonlijke ontwikkeling.

Verder bieden wij:
  • een salaris tussen de € 5.080,- en € 7.167,- bruto per maand op basis van 40 uur  (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring); 
  • een variabele bonus;
  • een functie voor 32 tot 40 uur per week;
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
  • laptop en smartphone van de zaak; 
  • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Gezien de scope van het kernteam Issues is het belangrijk dat je aantoonbare affiniteit of ervaring hebt met belangenbehartiging. Daarbij beschik je over ervaring met projectmatig en Agile werken. Voor een goede invulling van deze rol is het belangrijk dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent.

Meer informatie of direct solliciteren?
Ben jij de PO-er die wij zoeken? Solliciteer dan op de vacature van product owner door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur dan een berichtje naar hr@eigenhuis.nl. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 790.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl