Vereniging Eigen Huis zoekt een

Product Manager Bouwkundig Advies (32-40 uur)


Bedenken van nieuwe diensten voor onze 780.000 leden. Diensten die bijdragen aan een maatschappelijk belang. Dat is wat jij gaat doen als Product Manager Bouwkundig Advies bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Kunnen wij dit aan jouw bedrijfskundige expertise overlaten? 

Wat ga je doen?
Als Product Manager Bouwkundig Advies werk je op de afdeling Eigen Huis Bouwkundig advies (EHBA). Deze afdeling behandelt vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld bouwkundige keuringen, VvE gerelateerde zaken, onderhoudsplanningen, energielabels en veiligheid, etc. De afdeling EHBA bestaat uit 20 collega’s op kantoor en 110 ZZP- bouwkundigen die bouwkundige keuringen uitvoeren.

In jouw rol bedenk, ontwikkel en implementeer je nieuwe dienstverlening. Ook het doorontwikkelen van onze bestaande dienstverlening valt onder jouw verantwoordelijkheid. 
In projecten, samen met de collega’s van de verschillende disciplines binnen Vereniging Eigen Huis, denken jullie na over nieuwe diensten voor VvE’s, energielabels, veiligheid en duurzaamheid. Jij trekt deze projecten. Voor ideeën die uitgevoerd worden, schrijf jij een plan van aanpak en maak je een business case. Gemiddeld duurt zo’n project drie tot acht maanden, daarom werk je tegelijkertijd aan meerdere projecten. Hierbij sta je in nauw  contact met je teamleden én met de interne stakeholders. 

En er is meer. Naast projecten op bouwkundig vlak, pak jij ook de meer bedrijfsbrede projecten op. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een prijs- en verkoopstrategie voor een nieuwe dienst samen met specialisten op het gebied van Marketing en Digital.

Het team
Afhankelijk van de grootte van het project werk je vaak in een multidisciplinair team van zo’n zes collega’s. Allemaal hoogopgeleide professionals, met ieder zijn eigen expertise. Jullie vullen elkaar aan en iedereen is bereid elkaar te helpen. Dit zorgt voor een goede en informele werksfeer. Essentieel om tot mooie ideeën en uitvoering te komen. 

Wat krijg je ervoor terug?
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. En wat deze functie nog leuker maakt? 780.000 leden die de door jou geïnitieerde diensten afnemen. 

Verder bieden wij:
•een salaris tussen de €3.767,- en €5.343 bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring); 
•een variabele bonus;
•een functie voor 32 tot 40 uur per week;
•31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
•een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
•telefoon en laptop van de zaak; 
•volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
•ruim 200 leuke en professionele collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Jij wil vooruit! Met jou energieke en positieve houding kom je samen met jouw team tot mooie ideeën voor onze leden. Deze ideeën werk je uit tot projecten. Jij zoekt de interactie op met jouw collega’s. Op deze manier weet je precies welke collega’s jij bij jouw projecten aan moet laten haken. Want alleen door gebruik te maken van elkaars kennis worden de projecten een succes.

Verder vragen wij:
•minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige richting;
•minimaal 5 jaar werkervaring als project of product manager; 
•kennis van de woningmarkt en de ontwikkelingen binnen de branche (VvE, vastgoed, bouw). 

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij onze leden verder helpen door het ontwikkelen van nieuwe diensten op het gebied van Bouwkundig Advies? Solliciteer dan vóór 5 juni 2020 op de vacature van Product Manager Bouwkundig Advies door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Martijn van der Horst, Operationeel Directeur EHBA, via 06 839 769 49. Een e-mail sturen naar m.vanderhorst@eigenhuis.nl mag natuurlijk ook. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl. 

Enthousiast?
Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Klik dan rechts onder Acties op de button "Solliciteren".