Vereniging Eigen Huis zoekt een

Procesadviseur (32-40 uur)

Wie zijn wij?

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 760.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Het team

De afdeling Projecten, Proces en Informatie (PPI) waar je als professional onderdeel van uit maakt, is verantwoordelijk voor procesmanagement, projectmanagement en business analyse. Samen met je collega’s zorg je voor het doorvoeren van de nodige veranderingen binnen onze mooie vereniging. Je ondersteunt de organisatie bij de realisatie van projecten en changes die, geïmplementeerd in de lijn, ervoor moeten zorgen dat de doelstellingen van Vereniging Eigen Huis worden gerealiseerd. 

Wat ga je doen?

De vereniging wil meer sturen op basis van processen en data, oftewel een “data driven” organisatie, waar continu verbeteren hoog in het vaandel staat.

Jij mag hier als professional een enorme bijdrage aan leveren! Vind je het leuk om op elk niveau binnen een organisatie verbeteringen te realiseren op basis van data en proces? Ben jij die verbinder die snapt dat met elkaar werken effectiever is dan voor elkaar werken? Vind je het heerlijk om op zowel tactisch als operationeel niveau bezig te zijn? En dan vooral het in- en uitzoomen om het beste resultaat voor alle betrokkenen te creëren? Dan is dit jouw uitdaging!

Als procesadviseur ben je enerzijds verantwoordelijk voor het uitdragen van procesmatig werken in de organisatie en voor de inrichting en het gebruik van de procesmanagement tools. Anderzijds faciliteer je proceseigenaren bij het optimaliseren van hun processen. Dit doe je door inzicht te geven in de processen, met het doel verbeteringen te identificeren en te realiseren. Daarnaast leg je procesinzichten vast in beschrijvingen in het daarvoor bedoelde systeem (Mavim) en train je proceseigenaren in het gebruik hiervan. Procesmanagement is in ontwikkeling bij Vereniging Eigen Huis. Je kunt daardoor een belangrijke bijdrage leveren om hier vorm aan te geven en er een succes van te maken. Dit vraagt om enthousiasme en pro-activiteit.

Wie ben jij?

We zoeken iemand met minimaal HBO+ werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur als procesanalist en/of procesadviseur en ervaring met verandermanagement en/of consultancy. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met Lean en Agile.

Het spreekt voor zich dat je grote kracht verbinden en communiceren is. Daarbij zal je ook een flinke mate van procesintelligentie mee moeten brengen. Uiteindelijk ben jij die zelf-startende persoon die goed alleen kan werken en ook een teamspeler is.

Wat breng je mee?

  • ­Je gevoel voor organisatie en politiek is sterk ontwikkeld. Je bent in staat draagvlak te creëren en mensen mee te krijgen;
  • Je hebt een proactieve houding, je denkt na over hoe processen beter kunnen en bent in staat dit door te vertalen naar de organisatie;
  • Je bent analytisch sterk en in staat hoofd- en bijzaken te scheiden;
  • Je hebt een flexibele hands on mentaliteit.

Wat bieden wij?

Een inspirerende professionele werkomgeving. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop de gelegenheid om je te ontwikkelen.Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website www.eigenhuis.nl

Enthousiast?

Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Klik dan rechts onder Acties op de button "Solliciteren".