Vereniging Eigen Huis zoekt een

Partner Account Manager hypotheken en aanvullende diensten (32-40 uur)

Het laten groeien van onze hypothecaire en aanvullende diensten via samenwerkingspartners. Dat is wat jij gaat doen als Partner Accountmanager bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Een nieuwe functie waar jij de vrijheid en zelfstandigheid krijgt om deze zelf verder vorm te geven. Ga jij de uitdaging aan?

Wat ga je doen?
Jij, de Partner Account Manager, bent verantwoordelijk dat de afspraken met de samenwerkingspartners worden nagekomen en ingebed.

Hoe je dit doet? Je hebt contact met de samenwerkingspartners en zorgt in het belang van de leden dat deze de diensten zo goed mogelijk uitvoeren. Je doet dit door jouw enthousiasme, motivering en overtuiging in te zetten. Ter verduidelijking beschrijf je ook de processen, legt deze vast en weet ze op een goede manier over te brengen. Dit vraagt veel van jouw relationeel vermogen. Vervolgens monitor en toets je de processen en geef je adviezen. Natuurlijk onderneem je direct actie wanneer niet aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Voldoende uitdagingen dus.  

Klachten zijn een belangrijke inspiratiebron om feeling te hebben en ook om veranderingen door te voeren. Deze handel je dan ook af als het gaat om de samenwerkingspartners. En er is meer. Jij beheert ook het account van de landelijke notarisorganisaties. De ontwikkelingen op het gebied van taxaties houd je nauwlettend in de gaten en je voert gesprekken als er aanpassingen zijn. Daarnaast handel je de klachten af die via deze organisaties binnenkomen.

Een enorme uitdaging want niet iedereen staat open voor verandering. Jij weet hoe je mensen kunt overtuigen. Jij moet mensen kunnen veranderen en durven dit te doen. Jij staat stevig in je schoenen en kunt goed redeneren.

Het team
Samen met 20 collega’s, elk met zijn/haar eigen vakgebied, vorm je de afdeling Eigen Huis Geldzaken. De sfeer binnen het team is open. Er wordt gezegd waar het op staat en verliezen hierbij iemands waardigheid niet uit het oog. We sparren samen en helpen elkaar, maar hiertoe zal je ook zelf het initiatief moeten nemen. We werken hard, maar er is zeker ruimte om te lachen.   

Wat krijg je ervoor terug?
Een unieke werkplek. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Wij hebben geen winstoogmerk. Dat de wereld van hypotheken nooit stil staat en wij als organisatie voorop willen lopen, zorgt voor voldoende dynamiek. Daarnaast zie je jouw inzet direct terug in de resultaten en maakt deze functie nog leuker.

Jouw inzet zie je direct in de resultaten terug.

Verder bieden wij:

 • een salaris tussen de € 3.767,- en € 5.343,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • een variabele bonus;
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
 • telefoon en laptop van de zaak;
 • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • zo’n 200 leuke en professionele collega’s én een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Door jouw strategische manier van denken weet jij jouw doelen te bereiken. Je bent duidelijk in waar je naar toe wilt en door jouw prettige manier van communiceren weet jij de mensen ook mee te krijgen. Zo ben jij voor iedereen een prettige gesprekspartner.

Verder vragen wij:

 • minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde;
 • minimaal 3 jaar ervaring binnen de hypotheekbranche in een relevante rol zoals projectmanager, productmanager en/of relatiemanager;
 • WFT diploma Hypotheken of bereidheid om deze te behalen.

Meer informatie of direct solliciteren?
Spreekt deze nieuwe functie in de dynamische wereld van hypotheken jou aan? Solliciteer dan vóór 15 april 2021 op de functie van Partner Account Manager door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Ronald Tiemessen, Directeur Geldzaken, via 06-53314801of stuur hem een e-mail r.tiemessen@eigenhuis.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.