Vereniging Eigen Huis zoekt een

Medewerker Webcare & Service (24 - 32 uur)

 

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We stellen misstanden aan de kaak en versterken de positie van huiseigenaren met informatie, advies en producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?

Wat ga je doen?
Als Medewerker Webcare & Service ben jij het eerste aanspreekpunt voor de (potentiële) leden van Vereniging Eigen Huis. Jij helpt hen met de vragen die zij hebben. Die kunnen bijvoorbeeld gaan over het lidmaatschap. Ook worden er veel inhoudelijke vragen gesteld over collectieve diensten. Zoals collectieve inkoop van schilderwerk, energie of zonnepanelen. Jij informeert over de producten en diensten die het best aansluiten bij de vraag van de klant. 

Hoe je dat doet? Naast telefoon en e-mail maken we nu ook steeds meer gebruik van WhatsApp, live chat en social media. In de toekomst wordt de chatbot nog slimmer gemaakt. Het wisselt per dag via welk medium je contact hebt met onze leden. Dat zorgt voor veel diversiteit in je werk. Je kunt je voorstellen dat de reactietermijn en de tone-of-voice bij een mail anders zijn dan bij een WhatsApp. 

De vragen die je krijgt zijn uiteenlopend en soms complex van aard. Daarom krijg je van ons een uitgebreid inwerktraject. Je leert gefaseerd alles over onze producten en diensten, over klantcommunicatie en het omgaan met de verschillende mediakanalen. Het uiteindelijke doel? Zoveel mogelijk vragen zelf kunnen beantwoorden. Heb je hulp nodig dan kun je altijd terecht bij de 40 collega’s op jouw afdeling. Ook draag je actief ideeën aan. Bijvoorbeeld als bepaalde vragen veel voorkomen hoe we dit kunnen door vertalen naar een procesverbetering.   

Bij Webcare & Service werken we van maandag tot en met donderdag van 9 tot 21.15 uur en op vrijdag tot 16.30 uur. Twee weken van tevoren is je werkrooster bekend. Je kunt bij ons parttime werken voor 24 tot 32 uur waarvan 1 tot 2 avonden per week. 

Wat breng je mee?
De inhoud kunnen we je leren. Wat jij mee brengt, zijn competenties als klantvriendelijkheid, flexibiliteit en stressbestendigheid. Daarnaast vragen we een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week. Ben je student? Dan zou je deze functie ook parttime naast je studie kunnen vervullen. 

Wat staat er op jouw cv:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Ervaring met klantcontact via social media kanalen
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een klant contact center 
 • Ervaring of affiniteit met duurzame energie of een eigen woning is een pre 

Wat bieden wij?
De Vereniging is uniek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. In deze rol doe je veel kennis van op van de eigen woning en alles wat daarbij komt kijken. Doorgroeimogelijkheden vind je in de verbreding van je functie naar bijvoorbeeld juridisch, bouwkundig of financieel expert. Daarnaast zou je kunnen doorgroeien tot Coördinator Webcare & Service of naar een andere functie buiten de afdeling als Koopcoach of Financieel Adviseur. 

Wat je verder kunt verwachten:

 • Prima marktconform salaris 
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis
 • Een variabele bonus  
 • Een functie voor 24 tot 32 uur per week
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen
 • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling
 • 200 leuke collega’s én een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert


Meer informatie of direct solliciteren?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Louise Meijer-van den Ham, Teammanager Webcare & Service, via 06-46105595. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de solliciteerbutton.