Vereniging Eigen Huis zoekt een

Medewerker Klachtenservice (32-40 uur)

Als medewerker klachtenservice ga je (complexe) klachten over de bouwkundige keuringen die Vereniging Eigen Huis aan haar leden aanbiedt, afhandelen. Omdat we streven naar hoge klanttevredenheid vinden wij een goede klachtenafhandeling erg belangrijk. Is deze mooie uitdaging iets voor jou? 

Wat ga je doen? 
Je werkt op de afdeling Eigen Huis Bouwkundig Advies (EHBA). Deze afdeling behandelt aanvragen van bouwkundige keuringen en VvE gerelateerde zaken. De afdeling EHBA bestaat uit 20 collega’s op kantoor en 90 ZZP bouwkundigen die de bouwkundige keuringen uitvoeren en landelijk werkzaam zijn. 

Het team
Bouwkundige zaken is als team binnen EHBA verantwoordelijk voor het gehele netwerk van zelfstandige bouwkundigen die de keuringen uitvoeren. Daarnaast is bouwkundige zaken het aanspreekpunt voor aannemers en makelaars als het om keuringen gaat. 

Je komt te werken in een team van 6 collega’s, 2 medewerkers klachtenservice en 4 medewerkers voor de externe operationele zaken. 

Als medewerker klachtenservice behandel je klachten over de bouwkundige keuringen. Je zorgt voor een professionele en klantvriendelijke afhandeling van de klachten naar de leden. Om dit te bereiken heb je veelvuldig contact met collega’s, bouwkundigen en andere partijen die je nodig hebt om een klacht zorgvuldig af te handelen. Er is veel interne bouwkundige kennis en ondersteuning aanwezig om jou te helpen met bouwkundige klachten.  

Wat krijg je ervoor terug? 
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. En wat deze functie nog leuker maakt? Je krijgt alle kansen om je kwaliteiten verder te ontwikkelen door middel van o.a. het volgen van opleidingen en cursussen op inhoudelijke vlak en persoonlijke ontwikkeling. 

Verder bieden wij: 

 • een salaris tussen de € 2.526,- en € 3.904,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);  
 • een variabele bonus; 
 • een functie voor 32 – 40 per week; 
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis; 
 • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling; 
 • de mogelijkheid om in afstemming vanuit huis te werken, waarin we jou voorzien van diverse thuiswerk faciliteiten zoals een laptop, bureau en bureaustoel; 
 • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen; 
 • een gratis lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis; 
 • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert. 

Wat breng je mee? 
Jij wil vooruit! Met jouw positieve houding kom je samen met je collega’s tot mooie klantervaringen voor onze leden. Je bent enthousiast, zelfstandig en flexibel. Je bent de collega die vanuit passie en deskundigheid onze leden en bouwkundigen schriftelijk en telefonisch te woord staat. Inlevingsvermogen en het bieden van service is vanzelfsprekendheid voor jou. Je komt je afspraken na en je bent goed in staat je eigen prioriteiten te stellen.Door jouw uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden ben jij een aanwinst voor onze leden, bouwkundigen en collega’s. 

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en je beschikt over enige werkervaring, bij voorkeur in klachtenafhandeling. 
 • Als klachtenservice medewerker heb je een veelzijdige functie waarbij competenties, zoals besluitvaardigheid, klantgerichtheid, analytisch en overtuigend goed van pas zullen komen. 
 • Daarnaast ben je assertief en oplossingsgericht en ben je goed in schriftelijke communicatie. 

Meer informatie of direct solliciteren? 
Ben jij die collega die het een uitdaging vindt om de dienstverlening van Bouwkundig Advies verder te optimaliseren? Solliciteer dan op de vacature van medewerker klachtenservice door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Marc Baks, manager bouwkundige zaken, via 06 83705703. Een e-mail sturen naar m.baks@eigenhuis.nl mag natuurlijk ook.  

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. 

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl. 

Acties