Vereniging Eigen Huis zoekt een

Medewerker Klachtenservice (24-32 uur)

Omdat we streven naar hoge klanttevredenheid vinden wij een goede klachtenafhandeling erg belangrijk. Is deze mooie uitdaging iets voor jou?

Wat ga je doen? 
Als medewerker Klachtenservice behandel je klachten over de collectieve inkopen Energie, Zonnepanelen, Eigen Huis Schilderservice en nog te ontwikkelen diensten. Je ontvangt, registreert, zorgt voor de afhandeling van de klachten en archiveert. Je houdt overzicht over al jouw dossiers en je zorgt er ook voor dat dossiers te allen tijde inzichtelijk zijn voor je collega’s. Je zorgt voor een professionele en klantvriendelijke afhandeling en beantwoording van klachten, waardoor een hogere kwaliteit en een hogere klanttevredenheid m.b.t. leden reacties wordt bereikt. Je helpt mee om de rapportage van het klachtenproces verder te optimaliseren. Daarnaast signaleer je eventuele verbeteringen voor het proces/de communicatie van de dienst, zodat klachten kunnen worden voorkomen.

Het team 
Natuurlijk doe je dat niet alleen. Je werkt in het team nauw samen met 4 andere medewerkers Klachtenservice. Wat onze afdeling kenmerkt? We hebben een positieve werkhouding, nemen werk van elkaar over, zijn inhoudelijk kritisch en durven feedback te geven. Daarnaast is het een informele en prettige werkomgeving waar voor iedereen ruimte is.

Wat krijg je ervoor terug 
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. 

Verder bieden wij:

 • een salaris tussen de €2.467,- en €3.812,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
 • een variabele bonus;
 • een functie voor 24 tot 32 uur per week;
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
 • de mogelijkheid om in afstemming vanuit huis te werken, waarin we jou voorzien van diverse thuiswerk faciliteiten zoals een laptop, bureau en bureaustoel;
 • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee? 
Je bent een enthousiaste, zelfstandige en flexibele medewerker die vanuit passie en deskundigheid onze leden schriftelijk en telefonisch te woord staat. Een klantgerichte professional voor wie inlevingsvermogen en het bieden van service een vanzelfsprekendheid is en die goed in staat is eigen prioriteiten te stellen. Je komt je afspraken na en hebt overal een passend antwoord op. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben jij een aanwinst voor onze leden, je collega’s en leveranciers.

Wat staat er op jouw cv: 

 • minimaal mbo werk- en denkniveau; 
 • callcenterervaring;
 • ervaring met klachtenafhandeling;
 • affiniteit met onze diensten.

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij onze leden verder helpen als medewerker Klachtenservice? Solliciteer dan op deze functie door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met René Kloppenberg, manager Klachtenteam Allianties via r.kloppenberg@eigenhuis.nl.

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Acties