Vereniging Eigen Huis zoekt een

Medewerker Klachtenservice


Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 760.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wie zijn wij?

Leden van Vereniging Eigen Huis kunnen bij ons Informatie & Adviescentrum terecht met al hun vragen, problemen en informatieverzoeken die te maken hebben met de koop, verkoop of het bezit van een eigen woning.

Als medewerker binnen ons Informatie & Adviescentrum ben je verantwoordelijk voor het behartigen van de belangen van onze leden door hen schriftelijk en mondeling te woord te staan. Binnen het team klachtenservice handel je klachten en ledenreacties af. Samen met je collega’s werk je mee aan het behalen van de afdelingsresultaten en signaleer je kansen voor onze organisatie.

Wie ben jij?

Een enthousiaste, zelfstandige en stressbestendige medewerker die vanuit passie en deskundigheid onze leden schriftelijk en telefonisch te woord staat. Een klantgerichte professional voor wie inlevingsvermogen en het bieden van service een vanzelfsprekendheid is. Je dient uiteraard communicatief vaardig te zijn.

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau met ervaring in klachtenafhandeling bij voorkeur binnen een (inbound) callcenter. Je bent vaardig met het MS office pakket (Outlook, Word) en bereid om ook bij het team Webcare & Service te ondersteunen als dat nodig is.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een functie voor 32 uur per week, waarbij de werktijden liggen tussen 08.30 en 17.00 uur. Je zult in eerste instantie via het uitzendbureau bij de Vereniging komen werken.

Enthousiast?

Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Klik dan rechts onder Acties op de button "Solliciteren".