Vereniging Eigen Huis zoekt een

Marketing Communicatie Medewerker (24 uur)

Ervoor zorgen dat onze campagnes goed uitgevoerd worden en we hiermee onze 800.000 leden verder helpen. Dat ga je doen als Marketing Communicatie Medewerker bij Vereniging Eigen Huis. 

Wat ga je doen?  
Als Marketing Communicatie Medewerker van de afdeling Allianties regel jij de uitvoering en planning van alle communicatie-uitingen voor de campagnes van onze diensten. We zetten een breed spectrum van kanalen in, zowel ATL als BTL. Jij zorgt voor een goede doorvertaling van de propositie in zowel woord als beeld. Hiervoor kun je schakelen met diverse experts, zoals reclamebureaus, mediabureaus, videomakers, vormgevers en digital experts. Daarnaast houd jij je bezig met het opstellen en naleven van de planning. Je bent hierin sturend richting alle partijen, zowel intern als extern. 

Het team 
Je werkt nauw samen met de dienstenmarketeer en productmanager, samen zorgen jullie ervoor dat de dienst succesvol wordt weggezet en dat de targets worden gehaald. Afdeling overstijgend zoek je regelmatig afstemming met de kernteams, hierin zitten de experts op gebied van kennis, belangenbehartiging, digital en contentcreatie. 

Wat krijg je ervoor terug 
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. En wat deze functie nog leuker maakt? Jouw harde werken wordt beloond zodra je de campagne live ziet!  

Verder bieden wij: 

  • een salaris tussen de €3.286,- en €4.732 bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);  
  • een variabele bonus; 
  • een functie voor 24 uur per week; 
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis; 
  • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling; 
  • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen 
  • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert. 

Wat breng je mee? 
Je beschikt over een vlotte pen en je beheerst uitstekend de Nederlandse taal, zowel mondeling als in schrift. Je bent een kei in het plannen en organiseren en daardoor resultaatgericht en stressbestendig. Verder ben je klantgerichtheid en krijg je er energie van om samen te werken in een team. Je komt goed tot je recht als je initiatief kunt nemen en in een veranderlijke omgeving kunt werken. 

Verder vragen wij: 

  • HBO opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie; 
  • minimaal 3 jaar werkervaring als marketing en/of communicatie medewerker;  

Meer informatie of direct solliciteren? 
Wil jij dat onze leden goede en aansprekende campagnes van onze diensten zien? Solliciteer dan op de vacature van Marketing Communicatie Medewerker door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Ans Snijder, via a.snijder@eigenhuis.nl. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.  

Wie zijn wij? 
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. 

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.  

Acties