Vereniging Eigen Huis zoekt een

Marketeer (24-28 uur)

Zie jij het als een uitdaging om ons VvE-ledenbestand en onze bekendheid te laten groeien door middel van impactvolle campagnes? En ben je op zoek naar een rol waarin je verantwoordelijk bent voor de marketing van A tot Z voor één van de grootste consumentenorganisaties van Nederland? Dan ben jij misschien de nieuwe Marketeer VvE die wij zoeken.

Wat is jouw rol?
Als Marketeer VvE werk je in een multidisciplinair team. Samen werken we aan hetzelfde doel: het verbeteren van de positie van de VvE en appartementseigenaren door individuele en maatschappelijke drempels te verlagen en door het bieden van relevante diensten en content.

Houd jij je het liefst bezig met marketing in de breedste zin van het woord? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven. Van het ontwikkelen van een sterke propositie en het creëren van campagnes en deze analyseren en optimaliseren tot het zo optimaal mogelijk inzetten van onze eigen website, funnels en tools – jij kunt het allemaal. Uiteraard bewaak je hierbij de gestelde budgetten. Met jouw helikopterview overzie jij het totaalaanbod van de vereniging.

Als Marketeer VvE ontwikkel je (content)campagnes die een groter publiek bereiken en impact maken. En dat doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt in het team met o.a. een belangenbehartiger, kennis-, content- en marketingspecialisten. Onze werkwijze is een agile aanpak. Om je campagnes te kunnen ontwikkelen, zoek je de samenwerking op met specialisten binnen én buiten de organisatie.

Wat kun je verwachten?
Als Marketeer VvE vul je een zelfstandige positie binnen het team in. Wij zien dit als een pioniersfunctie: je kunt deze rol op jouw manier toe-eigenen en invullen volgens jouw visie. We bieden een functie waarin je jouw creativiteit kwijt kunt en op een proactieve manier kunt bijdragen aan de organisatie.

Wat je verder kunt verwachten:

  • Een salaris tussen € 3.855,- en € 5.468,- bruto per maand op basis van 40 uur, inschaling is afhankelijk van je werkervaring;
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een variabele bonus;
  • Een baan voor 24 tot 28 uur per week;
  • Een pensioensregeling op basis van beschikbare premieregeling.

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om vanuit huis te werken. We voorzien je dan ook van diverse thuiswerkfaciliteiten zoals een laptop, bureau en bureaustoel. Daarnaast bieden we vele mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen, ruim 200 leuke en professionele collega’s én een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Wij vinden ruime ervaring in het marketingvak en organisatiesensitiviteit erg belangrijk. Het is belangrijk dat je dan ook stevig in je schoenen staat en argumenten kunt onderbouwen met data vanuit Google Analytics en andere interne en externe bronnen. Je weet de juiste marketing mix te kiezen en stuurt op conversie.

Daarnaast kun je doelstellingen scherp neerzetten en realiseren en heb je ervaring  met het aansturen van een huisstijl- en mediabureau. Als persoon ben je creatief, resultaatgericht, analytisch en ondernemend. We kunnen jouw gezonde dosis enthousiasme, spontaniteit én humor zeker waarderen.

Op jouw cv staat:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Minstens 5 jaar marketingervaring;
  • Goede kennis van en ervaring met campagnemarketing, meten en data-analyse; A/B testing.

Meer informatie of direct solliciteren?
Ben jij klaar om impact te maken? Solliciteer dan op de functie van Marketeer Vereniging van Eigenaars door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op via hr@eigenhuis.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs

Over ons
Als enige partij in Nederland behartigen wij de belangen van (toekomstige) woningbezitters zonder winstoogmerk. En dat we - met 800.000 particuliere leden en 12.000 VvE leden - de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland zijn, maakt ons best trots. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.
 

Acties