Vereniging Eigen Huis zoekt een

Marketeer ledenwerving en -behoud (32-40 uur)

Ervoor zorgen dat het ledenbestand van ruim 800.000 (toekomstige) woningbezitters blijft groeien. Dat is de verantwoordelijkheid die jij krijgt als marketeer. Sluit deze nieuwe functie van Vereniging Eigen Huis in Amersfoort aan bij jouw expertise?   

Wat ga je doen?
Het behouden van bestaande én de werving van nieuwe leden. Jij krijgt als marketeer hierover de regie waardoor het de aandacht krijgt die het verdient. Hoe je dit doet? Enerzijds analyseer je de huidige processen en optimaliseer je deze waar nodig. Anderzijds bedenk en zet je wervings- en behoudprojecten op, stuur je deze bij en stroop jij je mouwen op wanneer de situatie hierom vraagt.

Denk aan acties om opzeggers te behouden en het opzetten van projecten waarmee je de toegevoegde waarde van het lidmaatschap vergroot. Door het analyseren van data en feedback vanuit de organisatie weet jij hoe je het ledenbestand kunt laten groeien. Je gaat met deze input aan de slag, brengt de juiste mensen bij elkaar, spoort ze aan en bewaakt de voortgang van het project.  

In jouw functie werk je samen met alle afdelingen: van finance tot aan data en van de verschillende diensten tot aan het informatie- en adviescentrum. Ook sluit je aan bij de expertgroep marketing. Door deze centrale rol weet jij precies op welk moment je bij wie moet zijn en kun je snel schakelen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de externe partners met wie je in contact staat. Kortom, een veelzijdige en uitdagende baan.  

Jouw collega’s
De bereidheid om elkaar te helpen en gezamenlijk te werken aan de ledentevredenheid, zie je in de hele organisatie terug. Iedereen heeft naast het eigen werk ook oog voor elkaar. Jullie doen het echt samen. Dit zorgt voor een prettige werksfeer.

Wat krijg je ervoor terug
Data, (online) marketing, agile en volgens scrum werken. Dit vind je zeker terug in deze baan. Als  generalist kun je gebruik maken van de specialisten die binnen Vereniging Eigen Huis aanwezig zijn. Daarnaast bieden wij jou een unieke werkplek. Als enige partij in Nederland behartigen wij de belangen van (toekomstige) woningbezitters zonder winstoogmerk. En dat we de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland zijn, maakt ons best trots.

Wat je verder kunt verwachten:

  • Een salaris tussen € 3.855,- en € 5.468,- bruto per maand op basis van 40 uur, inschaling is afhankelijk van je werkervaring;
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een variabele bonus; 
  • Een baan voor 32 tot 40 uur per week;
  • De mogelijkheid om in afstemming vanuit huis te werken, waarin we jou voorzien van diverse thuiswerk faciliteiten zoals een laptop, bureau en bureaustoel;
  • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
  • Volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Ruim 200 leuke en professionele collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Weten hoe je draagvlak creëert en de juiste wegen bewandelt. Dat vinden wij in deze centrale positie en de grote diversiteit aan mensen belangrijk. Op deze manier ben jij in staat om de hen te activeren op het moment dat het nodig is. Procesmatig denken, het enthousiasme om in data te duiken en met de bevindingen aan de slag te gaan, zien we graag bij jou terug. Heb jij al ervaring met het denken vanuit de klantreis en persona’s, dan spreken wij dezelfde taal.

Verder vragen wij:

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in bijvoorbeeld de functie van (online) marketeer of projectmanager.

Meer informatie of direct solliciteren?
Ga jij de uitdaging aan om samen met ons het ledenbestand verder te laten groeien? Solliciteer dan voor 28 oktober 2021 op de vacature van marketeer door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via hr@eigenhuis.nl.

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op www.eigenhuis.nl

Acties