Vereniging Eigen Huis zoekt een

Manager Marketing

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We stellen misstanden aan de kaak en versterken de positie van huiseigenaren met informatie, advies en producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?    

Wat ga je doen?
Als manager Marketing ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de marketingorganisatie (ong. 10 fte) van Vereniging Eigen Huis, ons merk en het marketingbeleid. Ook ons Klant Contact Center (ong. 80 fte, aangestuurd door een afdelingsmanager) valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Een belangrijk kanaal om onze leden te informeren over onze diensten en belangenbehartiging is onze website die maandelijks meer dan 1 miljoen bezoekers trekt. Belangrijke thema’s voor huiseigenaren zijn onder andere problemen op de woningmarkt, verduurzaming van de eigen woning, erfpacht en de aardbevingen in Groningen. 
Ons Klant Contact Center zorgt voor het telefonisch, per e-mail en via Social Media te woord staan van onze leden over onze diensten en thema’s.

Jij bent de inspirerende leider die wij zoeken die het beste uit onze marketeers naar boven haalt. De (digital en campagne) marketeers werken in multidisciplinaire teams en jij zorgt ervoor dat hun kennis en kunde continu blijft aansluiten op de ontwikkelingen binnen hun vakgebied, zodat zij optimaal binnen deze teams kunnen functioneren. Je bent ook degene die de kwaliteit van de marketingorganisatie op het gebied van processen, medewerkers en middelen waarborgt. 

In nauwe samenwerking met belangenbehartiging, de commercieel manager en algemeen directeur geef je vorm en inhoud aan de marketingstrategie van Vereniging Eigen Huis. Je maakt beleid en stelt kaders op voor onderzoeken, projecten en campagnes. Een zeer afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan!

Wie ben jij?
Naast een WO werk- en denkniveau heb je minimaal 8 jaar marketingervaring opgedaan en 3 jaar leidinggevende ervaring in de dienstverlening. Je bent ondernemend, creatief en analytisch. In een omgeving met veel meningen en grijstinten houd jij koers en hakt knopen door. Aantoonbare ervaring met digitale marketing is een must. Affiniteit met de woningmarkt is een pre.


Wat bieden wij?
Als organisatie willen wij ons voortdurend verbeteren. Daarom krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf volop te ontwikkelen. Wat je verder kunt verwachten:

  • Marktconform salaris;
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een variabele bonus; 
  • Een functie voor 40 uur per week;
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
  • 200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.
Vragen kun je sturen naar sollicitatie@eigenhuis.nl