Vereniging Eigen Huis zoekt een

Koopcoach (36-40 uur)

Onze 800.000 leden begeleiden bij de aan- of verkoop van hun leven: een huis. Dat is wat jij gaat doen als Koopcoach bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Je bent betrokken vanaf de wens om te verhuizen tot het passeren van de akte. Kunnen wij dit aan jouw expertise overlaten?

Wat ga je doen?  
Eigen Huis Geldzaken B.V. is de hypotheek- en (ver)koopadvies organisatie van Vereniging Eigen Huis en faciliteert op het gebied van (ver)kopen veel producten die relevant zijn voor de leden in dit proces. Uiteraard zijn dit hypotheken, maar ook een taxatieservice, modelmatige waardebepalingen en de notarisservice.  

Als koopcoach ben jij degene die onze leden die een huis willen (ver)kopen of dit overwegen, begeleidt gedurende alle fasen van het (ver)koopproces. Dit betekent dat jij betrokken bent vanaf hun wens om een huis te kopen tot aan het passeren van de akte. Je kunt hierbij de meest uiteenlopende vragen verwachten. Hierbij kun je denken aan vragen, zoals “Wat zijn de bijkomende kosten als ik een woning (ver)koop?” of “Is het handig om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren?”. Jij hebt in deze functie een regierol, waarbij jij het lid soepel en op een prettige en professionele wijze door dit proces heen loodst.   

Naast de benodigde parate kennis van zowel het (ver)koopproces als ook de woningmarkt, heb jij kennis van het totale dienstenpallet van de vereniging. Deze kennis gebruik je om diensten die het lid kunnen helpen aan te dragen en te regelen. Je bent doortastend en bezit de kunst om aan te voelen waar het lid behoefte aan heeft. Je houdt van het zo optimaal mogelijk helpen van onze leden en van het zo prettig mogelijk laten verlopen van de contacten. Ook werk je mee aan klachten afhandeling. 

Het team 
Ons team bestaat nu uit 8 Commercieel Medewerkers Hypotheken en 3 Koopcoaches. Wat ons als afdeling kenmerkt? We hebben een positieve werkhouding, nemen werk van elkaar over, zijn inhoudelijk kritisch en durven feedback te geven. En daarnaast kunnen we ook gewoon heel erg met elkaar lachen.  

Wat krijg je ervoor terug 
We bieden jou een training aan die ervoor zorgt dat je goed van start kunt in deze functie. Het betreft een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf volop te ontwikkelen. Wat je verder kunt verwachten: 

  • een salaris tussen de €2.410,- en €3.724,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);  
  • een variabele bonus; 
  • een functie voor 40 per week; 
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis; 
  • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling; 
  • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen; 
  • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert. 

Wat breng je mee? 
Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau en je bent bereid tot het volgen van WFT Basis en opleiding aankoopbegeleider. Ook ben je handig in het gebruik van diverse kanalen om de contacten te onderhouden, zoals Social, e-mail, chat en telefoon.  

Wat we verder vragen: 

  • Je hebt aantoonbare kennis van het aan- of verkoopproces en generieke kennis van de woningmarkt; 
  • Je hebt gewerkt bij een makelaar; 
  • Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij onze leden verder helpen door hen te begeleiden bij de aankoop van een woning? Solliciteer dan op de vacature van koopcoach door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Stuart Killies via s.killies@eigenhuis.nl. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.  

Wie zijn wij? 
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. 

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.