Vereniging Eigen Huis zoekt een

Juridisch Secretaresse (20 uur)

Het ondersteunen van onze juristen die klaar staan voor juridisch advies voor onze 790.000 leden. Dat is wat jij gaat doen als Juridisch Secretaresse bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Kunnen wij dit aan jouw dienstverlenende houding en expertise overlaten?

Wat ga je doen?
Als juridisch secretaresse ondersteun je de advocaten en de juristen. De werkzaamheden bestaan onder meer uit (telefonisch/mail) contact met leden en advocaten van wederpartijen, het plannen van afspraken, postverwerking, het samenstellen van dossiers, het bijhouden van de rolagenda en archiveren.

Het team
Je komt te werken binnen de afdeling Eigen huis Advocaten. Dit team bestaat uit  3 advocaten, twee juristen en twee secretaresses.

Wat krijg je ervoor terug
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. En wat deze functie nog leuker maakt? 790.000 leden die de door jouw juridisch secretariële ondersteuning geholpen worden.

Verder bieden wij:

 • een salaris tussen de €2.410,- en €3.724 bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
 • een variabele bonus;
 • een functie voor 20 uur per week;
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
 • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen
 • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Jij bent een professionele en enthousiaste secretaresse met een sterk gevoel voor discretie en een stevige persoonlijkheid. Je bent accuraat, doortastend, dienstverlenend en resultaatgericht. Je bent als geen ander in staat om je collega’s echt te ontlasten en onze leden goed te helpen.

 • Je beschikt over een secretaresse diploma op minimaal MBO-niveau bij voorkeur aangevuld met een juridische module;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als secretaresse;
 • Ervaring als juridische secretaresse is een pré;
 • Ervaring met Kleos (software voor juridische professionals) is een pré.

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij onze leden verder helpen? Solliciteer dan op de vacature van Juridisch Secretaresse door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Sjoeke Pilkes, via s.pilkes@eigenhuis.nl. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 790.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.