Vereniging Eigen Huis zoekt een

ICT Support Medewerker (40 uur)

ICT Support Medewerker bij Vereniging Eigen Huis
Als ICT Support Medewerker werk je vanuit ons mooie hoofdkantoor in Amersfoort en ben je hét visitekaartje van onze afdeling.  

Wat ga je doen?
Wanneer één van onze medewerkers op maandagochtend problemen ervaart met het opstarten van zijn applicaties sta jij al in de startblokken om snel vast te stellen wat het probleem is. Wanneer je het probleem niet zelf kunt verhelpen, schakel je gelijk met één van onze leveranciers, of met onze eigen (Technisch) Applicatiebeheerders. Intussen houd je onze medewerker op de hoogte, bewaak je de voortgang van het ticket en weet je waar nodig te escaleren wanneer je vindt dat de doorlooptijd te hoog oploopt.  

Ook ondersteun je medewerkers van de vereniging bij het gebruik van hardware en software, zowel op afstand als op de werkplek. Middels onze monitoring software houd je daarnaast een oogje in het zeil en signaleer je proactief wanneer er systemen of componenten in storing zijn. Als ICT Support Medewerker draai je mee in een stand-by roulatiedienst.  

Het team  
We zijn een jong team dat inclusief jou zal bestaan uit 6 personen. Een goede sfeer op de werkvloer vinden we erg belangrijk. Met jouw dosis humor weet jij ons 's ochtends bij de koffie aan het lachen te maken. Ook wanneer we niet op kantoor werken, weten we elkaar via de digitale weg te vinden en zijn we op een informele manier met elkaar in contact. Succes bereiken we door samen te werken, kom jij ons team versterken?

Wat krijg je ervoor terug?
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. En wat deze functie nog leuker maakt? Je krijgt alle kansen om je kwaliteiten verder te ontwikkelen door middel van o.a. het volgen van opleidingen en cursussen op inhoudelijke vlak en persoonlijke ontwikkeling.

Verder bieden wij:
•een salaris tussen de € 2.410 en € 3.724 bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring); 
•een variabele bonus;
•een functie voor 40 per week;
•31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
•een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
•laptop van de zaak; 
•volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
•ruim 200 leuke en professionele collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige, servicegerichte en probleemoplossende persoonlijkheid. 

Je hebt minimaal een MBO opleiding en enkele jaren relevante werkervaring.  
Daarnaast ben je bekend met Microsoft 365, netwerken en ICT-Infrastructuren. 
Je bent geordend, goed in multitasken, kunt prioriteiten stellen, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een flinke dosis initiatief. 

Meer informatie of direct solliciteren?
Ben jij die collega die het een leuk vindt om de ICT problemen op een servicegerichte en persoonlijke manier voor je collega’s op te lossen? Solliciteer dan op de vacature van ICT Support Medewerker door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Levi Jennekens, Service Delivery Manager, via 06 3064 62 39. Een e-mail sturen naar l.jennekens@eigenhuis.nl mag natuurlijk ook. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 790.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl