Vereniging Eigen Huis zoekt een

HR-medewerker

Toe aan een tweede stap in je HR-carrière? Spreekt het financiële en analytische aspect van het vak jou het meeste aan? Dan is deze parttimefunctie van HR-medewerker bij Vereniging Eigen Huis iets voor jou.

Wat ga je doen?
Als HR-medewerker word jij verantwoordelijk voor de financiële kant van HR. Ons team bestaat nu uit een Manager HR & Secretariaat, een HR-adviseur en een HR-medewerker. Misschien ben jij wel die tweede HR-medewerker die zorgt voor uitbreiding van onze afdeling? 

Samen zijn we verantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken van Vereniging Eigen Huis. Jouw focus ligt op alle zaken rondom salaris, declaraties, wagenparkbeheer, werkkostenregeling en arbeidsvoorwaarden. Je bent het aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en managers. Je bent, naast administratief goed onderlegd, kritisch over de inhoud en signaleert kansen voor optimalisatie en verbetering. Ook onderhoud jij het contact met externe partijen, zoals onze payroll partner en pensioenverzekeraar. Waar nodig spring je bij op andere HR-onderwerpen om je collega’s te helpen. Andersom mag je natuurlijk hetzelfde van ons verwachten!

Hoe jij onze medewerkers blij maakt? Door de processen en administratie strak te organiseren. Zo worden salarissen en declaraties op tijd betaald én zijn alle andere randvoorwaarden goed zodat medewerkers hun werk kunnen doen. Daarnaast willen wij graag dat je meedenkt over hoe wij onze processen verder kunnen optimaliseren en digitaliseren in AFAS online en ben je in staat om dit in beleidsvoorstellen uit te werken. Waar zie jij nog kansen voor onze afdeling?

Wat staat er op jouw cv:
•Afgeronde hbo-opleiding
•Enkele jaren werkervaring als HR-medewerker 
•Ervaring met AFAS Profit 

Wat bieden wij?
De Vereniging is uniek in Nederland. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Continu verbeteren staat hoog in het vaandel binnen onze organisatie. Dit geldt ook voor onze afdeling en voor jouzelf. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om je verder te verdiepen in onderwerpen. En je directe collega’s? Het HR-team is een klein, gezellig team dat betrokken is bij elkaar. 

Wat je verder kunt verwachten:
•Prima marktconform salaris 
•31,5 vakantiedagen op fulltime basis
•Een variabele bonus  
•Een parttimefunctie voor 28 uur per week
•Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen
•Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling
•200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Chantal Lammers, Manager HR & Secretariaat, via 06 –8322 0125. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. 

Over Vereniging Eigen Huis
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 770.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.