(Junior) Bouwkundig Adviseur (24-32 uur per week)

Dagelijks bezig zijn met de meest uiteenlopende vraagstukken op bouwkundig gebied. Als (Junior) Bouwkundig Adviseur help je onze leden met hun vragen én doe je zelf veel bouwtechnische kennis op. Interesse? Bekijk de vacature bij Vereniging Eigen Huis.

Wat ga je doen?

Als (Junior) Bouwkundig Adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle bouwtechnische vragen van de leden van Vereniging Eigen Huis. Je inventariseert telefonisch de situatie en geeft advies. Daardoor kan de klant zelf de juiste beslissing nemen.

Elke keer als je de telefoon opneemt, is er weer een nieuw vraagstuk. Welke vragen je zoal kunt verwachten? Wordt mijn woning in de toekomst van het gas afgesloten? Voldoet mijn woning aan de eisen daarvoor? Wat zijn de isolatiemogelijkheden voor mijn woning? Vragen m.b.t. bouwbesluit eisen of aanvullende normeringen? Het is aan jou om goed door te vragen om jouw beeld compleet te krijgen. Bijvoorbeeld naar het bouwjaar en de mate van aanwezige isolatie. Vragen zijn afkomstig van particulieren maar ook van Verenigingen van Eigenaren.

De vragen die je krijgt zijn uiteenlopend en soms complex van aard. Daarom krijg je van ons een uitgebreide opfriscursus Bouwkunde en een training op de meest gestelde vragen. Ook leer je om de vraag achter de vraag naar boven te krijgen. Wat is de achterliggende reden dat iemand deze vraag stelt? Vaak schets je letterlijk met de klant mee om de indeling van een ruimte te kunnen visualiseren. Ons doel is om zoveel mogelijk vragen in één keer te kunnen beantwoorden. Kom je er niet uit dan kun je tijdens het gesprek direct een specialist van ons Kenniscentrum raadplegen.

Op de afdeling werken we van maandag tot en met donderdag van 9 tot 21.15 uur en op vrijdag tot 16.30 uur. Vier weken van tevoren is je werkrooster bekend. Je kunt bij ons parttime werken voor 24 tot 32 uur waarvan 1 avond per week.

Wat breng je mee?

De competenties die wij belangrijk vinden, zijn klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Ook kun je kritisch mee denken over hoe zaken verbeterd kunnen worden. Daarnaast vragen we een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week. Ben je student? Dan zou je deze functie ook parttime naast je studie kunnen vervullen.

Wat staat er op jouw cv:

·         Minimaal een opleiding op mbo-niveau in bouwkundige richting

·         Ervaring in een functie met klantcontact is een pre

Wat bieden wij?

De Vereniging is uniek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. In de rol van (Junior) Bouwkundig Adviseur vind je een unieke combinatie van bouwtechnische vragen en klantcontact. In een heel andere omgeving dan een bouwplaats. De vraagstukken zijn heel divers en daardoor vul je dagelijks je rugzak met nieuwe kennis.

Wat je verder kunt verwachten:

·         Prima marktconform salaris

·         31,5 vakantiedagen op fulltime basis

·         Een variabele bonus 

·         Een functie voor 24 tot 32 uur per week

·         Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen

·         Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling

·         200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert

Meer informatie of direct solliciteren?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Yusuf Aydin, Teammanager, via 06-46189193. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de solliciteerbutton.

Over Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur.We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl