Vereniging Eigen Huis zoekt een

Functioneel Beheerder CRM

Wie zijn wij?

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 750.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en komt op voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Betrokken, deskundig en vasthoudend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. Het digitaliseren van onze dienstverlening vordert snel, net als het faciliteren van interactie met en tussen onze (potentiële) leden.

Afdeling

De afdeling Marketingbeleid & Onderzoek levert markt- en ledeninzichten op basis van database-, web- en campagneanalyses, marktonderzoek en uiteenlopende (externe) databronnen als input voor diverse afdelingen ter verbetering van hun aanbod en ledenbenadering. Eén van de belangrijkste databronnen is CRM.
De afdeling bestaat uit 5 analisten en 2 functioneel beheerders.

De functie

De Functioneel Beheerder CRM zorgt voor het optimaal functioneren van ons CRM systeem (Microsoft Dynamics) en marketingautomationsystemen (Click Dimensions/SIM). Hij draagt bij aan de continuïteit van de systemen en heeft een ondersteunende rol voor de gebruikers. Informatiebehoeften weet hij te vertalen naar functionaliteiten gericht op het optimaal benutten van applicaties. De Functioneel Beheerder is de verbinding tussen de bedrijfsvoering en ICT. Hij vormt de schakel tussen gebruikers en applicatiebeheerder/productmanager IT en/of leverancier.

De volgende taken behoren tot deze functie:

  • gebruikersbeheer;
  • wijzigingenbeheer;
  • functionaliteitenbeheer;
  • behoeftemanagement.

Wie ben jij?

Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimiaal 3 jaar relevante werkervaring in vergelijkbare functie. Je hebt ervaring op het gebied van CRM-systemen, de administratieve organisatie, informatieanalyse methoden en -technieken, geautomatiseerde tools voor rapportage en analyse en het testen van systemen.

Je bent praktisch, hands-on, analytisch, oplossingsgericht en je baseert je op feiten.

Je kunt goed samenwerken met zowel interne afdelingen als externe partners in een omgeving met veel meningen en daarbij houd jij koers. Daarnaast ben je ondernemend, vernieuwend en resultaatgericht.

Enthousiast?

Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Klik dan rechts onder Acties op de button "Solliciteren".