Vereniging Eigen Huis zoekt een

E-mail/CRM Marketeer (32 - 40 uur)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We stellen misstanden aan de kaak en versterken de positie van huiseigenaren met informatie, advies en producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?

Wat ga je doen?
Als e-mail/CRM-marketeer ben je werkzaam op de afdeling Segmenten & Communicatie binnen de sector Marketing & Communicatie. Deze sector is verantwoordelijk voor strategie, onderzoek, ontwikkeling, marketing en communicatie van Vereniging Eigen Huis.

Met een ledendatabase van ruim 780.000 leden en in een rol waar data, marketing en technologie samenkomen, is deze functie interessant voor een ambitieuze data-gedreven e-mail/CRM-marketeer die e-mailmarketing en marketing automation naar een volgende fase wil en kan brengen. Vanuit zowel een coördinerende als een uitvoerende rol, ga jij aan de slag om onze leden nog beter van dienst te zijn met dienstverlening en communicatie op maat.

Je bent primair verantwoordelijk voor het coördineren, opzetten, implementeren en optimaliseren van (geautomatiseerde) e-mailcampagnes. Je maakt daarbij optimaal gebruik van beschikbare data en mogelijkheden onder andere vanuit ons Data Management Platform, CRM-systeem (MS Dynamics) en marketing automation software (Click Dimensions en SIM). Daarnaast draag je zorg voor het proces en een optimale inzet van e-mailcampagnes voor de organisatie. Tot slot, zorg je voor de opzet en uitvoering (inclusief A/B testen, optimalisatie, rapportage) van slimme, relevante, persoonlijke campagnes voor verschillende doelgroepen.

In jouw rol werk je nauw samen met onder andere de marketeers van de verschillende segmenten/diensten, de database marketeer, data scientist en functioneel beheerder van onder andere CRM/Click Dimensions.

Wat breng je mee?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring met e-mailmarketing en marketing automation; opzetten en uitvoeren van campagnes (Click Dimensions is een pré);
 • Je hebt ervaring met CRM-systemen (MS Dynamics is een pré);
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring met data, database- en digital marketing;
 • Je hebt ervaring met Photoshop, Dreamweaver, Google Analytics (HTML-kennis is een pré);
 • Je hebt ervaring met werken in een dataomvangrijke B2C omgeving;
 • Je bent data-gedreven, ambitieus, resultaatgericht, analytisch, gestructureerd, communicatief, creatief en kunt goed samenwerken.

Wat bieden wij?
Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. Continu verbeteren staat hoog in het vaandel binnen onze organisatie. Dit geldt ook voor onze afdeling en voor jouzelf. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om je volop te ontwikkelen. Wat je verder kunt verwachten:

 • Salaris tussen €3188,- en €4591,- bruto per maand op basis van 40 uur, inschaling is afhankelijk van je werkervaring;
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een variabele bonus;
 • Een parttime functie voor 32 – 40 uur per week;
 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • 200 leuke collega’s én een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Solliciteren?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Frank Postma, Afdelingsmanager, via 06-20111240. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de solliciteerbutton.