Vereniging Eigen Huis zoekt een

E-mail Marketeer (36 uur)

Verantwoordelijk voor het e-mail contact met onze 790.000 leden. Dat is wat jij gaat doen als E-mail marketeer bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Kunnen wij dit aan jouw e-mail marketing en marketing automation expertise overlaten? 

Wat ga je doen? 
Het digitaliseren van onze dienstverlening vordert snel, net als het faciliteren van interacties met onze (potentiële) leden. Dat zijn er jaarlijks miljoenen. 
Als e-mail marketeer ben je werkzaam binnen de afdeling CRM/Data, die de activiteiten van de vereniging ondersteunt door het leveren van leden- en panddata en die zorg draagt voor goed werkende applicaties en processen op het gebied van CRM, Marketing Automation en het Dataplatform. Jij hebt een belangrijke rol om invulling te geven aan het inrichten en verbeteren van de e-mail communicatie naar onze leden. 

Deze functie is interessant voor een ambitieuze data-gedreven e-mail marketeer die e-mailmarketing en Marketing Automation naar een volgende fase wil én kan brengen. Vanuit zowel een coördinerende als een uitvoerende rol, ga jij aan de slag om onze leden nog beter van dienst te zijn met dienstverlening en communicatie op maat. 

Je bent primair verantwoordelijk voor het coördineren, opzetten, implementeren en optimaliseren van (geautomatiseerde) e-mailcampagnes inclusief A/B testen en rapportages. Je maakt daarbij optimaal gebruik van beschikbare data en mogelijkheden onder andere vanuit ons Data Management Platform, CRM-systeem (MS Dynamics) en Marketing Automation software (Click Dimensions en Selligent). Je hebt een adviserende rol richting de Kernteams (die specifieke doelgroepen bedienen) en Sector Diensten ten aanzien van relevante, persoonlijke campagnes voor de beoogde doelgroepen. 

Het team
Binnen het CRM/Data team werken 17 mensen. Je werkt nauw samen met onder andere de marketeers, data-analisten en functioneel beheerder van onder andere CRM/Click Dimensions.

Wat krijg je ervoor terug
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. En wat deze functie nog leuker maakt? Jij hebt directe invloed op de communicatie naar onze 790.000 leden die door jouw inzet dus beter geholpen zijn!

Verder bieden wij:
•een salaris tussen de €3.286,- en €4.732 bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring); 
•een variabele bonus;
•een functie voor 36 per week;
•31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
•een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
•Telefoon en laptop van de zaak; 
•volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
•ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Jij wil vooruit! Met jouw energieke en positieve houding kom je samen met jouw team tot mooie ideeën voor onze leden. Je bent daarbij data-gedreven, ambitieus, resultaatgericht, analytisch, gestructureerd, communicatief, creatief en kunt goed samenwerken.

Verder vragen wij:
•minimaal hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in marketing richting;
•minimaal 3 jaar werkervaring met e-mail marketing en marketing automation: opzetten en uitvoeren van campagnes (Click Dimensions is een pre); 
•minimaal 3 jaar relevante werkervaring met data, database- en digital marketing;
•ervaring met CRM-systemen (MS Dynamics is een pre);
•ervaring met Photoshop, Google Analytics (HTML-kennis is een pre);
•ervaring met werken in een dataomvangrijke B2C omgeving.

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij onze leden verder helpen als E-mail markteer? Solliciteer dan op de vacature van E-mail marketeer door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Nicole Smulders, Afdelingsmanager CRM/Data, via 0653119588. Een e-mail sturen naar n.smulders@eigenhuis.nl mag natuurlijk ook. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 790.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl