Vereniging Eigen Huis zoekt een

E-mail /CRM-marketeer

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en komt op voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Het digitaliseren van onze dienstverlening vordert snel, net als het faciliteren van interactie met en tussen onze (potentiële) leden. Jaarlijks vinden er miljoenen interacties plaats met onze leden. Als e-mail/CRM-marketeer, vervul jij een belangrijke rol om invulling te geven aan onze omnichannelstrategie om (potentiële) leden nog beter van dienst te zijn met dienstverlening en communicatie op maat.

De afdeling
Als e-mail/CRM-marketeer ben je werkzaam op de afdeling Segmenten & Communicatie binnen de sector Marketing & Communicatie. Deze sector is verantwoordelijk voor strategie, onderzoek, ontwikkeling, marketing en communicatie van Vereniging Eigen Huis.

De functie
Met een ledendatabase van ruim 780.000 leden en in een rol waar data, marketing en technologie samenkomen, is deze functie interessant voor een ambitieuze data-gedreven e-mail/CRM-marketeer die e-mailmarketing en marketing automation naar een volgende fase wil en kan brengen. Vanuit zowel een coördinerende als een uitvoerende rol, ga jij aan de slag om onze leden nog beter van dienst te zijn met dienstverlening en communicatie op maat.

Je bent primair verantwoordelijk voor het coördineren, opzetten, implementeren en optimaliseren van (geautomatiseerde) e-mailcampagnes. Je maakt daarbij optimaal gebruik van beschikbare data en mogelijkheden onder andere vanuit ons Data Management Platform, CRM-systeem (MS Dynamics) en marketing automation software (Click Dimensions en SIM).

Je draagt zorg voor het proces en een optimale inzet van e-mailcampagnes voor de organisatie. Daarnaast zorg je voor de opzet en uitvoering (inclusief A/B testen, optimalisatie, rapportage) van slimme, relevante, persoonlijke campagnes voor verschillende doelgroepen.

In jouw rol werk je nauw samen met onder andere de marketeers van de verschillende segmenten/diensten, de database marketeer, data scientist en functioneel beheerder van onder andere CRM/Click Dimensions.

Wie ben jij?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring met e-mailmarketing en marketing automation; opzetten en uitvoeren van campagnes (Click Dimensions is een pré);
  • Je hebt ervaring met CRM-systemen (MS Dynamics is een pré);
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring met data, database- en digital marketing;
  • Je hebt ervaring met Photoshop, Dreamweaver, Google Analytics (HTML-kennis is een pré);
  • Je hebt ervaring met werken in een dataomvangrijke B2C omgeving;
  • Je bent data-gedreven, ambitieus, resultaatgericht, analytisch, gestructureerd, communicatief, creatief en kunt goed samenwerken.

Wat bieden wij?
Een afwisselende functie voor 32-40 uur per week in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Het betreft een uitdagende en aantrekkelijke functie tegen goede arbeidsvoorwaarden.
 
Solliciteren?
Ben je enthousiast over deze vacature? Reageer dan vóór 12 juni 2019 via de solliciteerbutton.