Vereniging Eigen Huis zoekt een

Diensten Marketeer (32-40 uur)

Als Diensten Marketeer bij Vereniging Eigen Huis ben je verantwoordelijk voor een aantal van de verduurzamingsdiensten en/of onderhoudsdiensten voor onze 790.000 leden.

Wat ga je doen? 
Als Diensten Marketeer kom je te werken binnen de afdeling Allianties. Je bent verantwoordelijk voor de propositie van de diensten en je bent in staat de doorvertaling te maken van de consumentenbehoefte naar het nog beter inrichten van de klantreis. Je hebt kennis van de verduurzamingsmarkt en/of onderhoudsmarkt en je verdiept je in de markten van de diensten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent resultaatgericht en stuurt op de gestelde doelstellingen binnen het budget. Hierbij is datadriven het uitgangspunt. Je hebt interesse om cijfers te analyseren en hierop bij te sturen. Je voert actief regie over de acties in nauwe samenwerking met onder meer de Productmanager en Communicatie Adviseur. Ook heb je ervaring in het aansturen van media bureaus. 

Wij bevinden ons als belangenbehartiger voor eigen woningbezitters in de communicatiedriehoek van informatie, advies én dienstverlening. Een situatie die bijzonder is en ook complex kan zijn.  

Het team 
Natuurlijk doe je dat niet alleen. Je werkt in het team o.a. samen met een Productmanager, Communicatie Adviseur, Digital Marketeer en Data Analist. Daarnaast werkt de afdeling Allianties met verschillende externe partners voor het uitvoeren van de dienstverlening.  

Wat krijg je ervoor terug 
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. En wat deze functie nog leuker maakt? Onze 790.000 leden die met jouw proposities en marketingcampagnes geholpen zijn! 

Verder bieden wij: 

 • een salaris tussen de €3.767,- en €5.343 bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);  
 • een variabele bonus;
 • een functie voor 32-40 uur per week; 
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis; 
 • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling; 
 • telefoon en laptop van de zaak;  
 • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen; 
 • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert. 

Wat breng je mee? 
Senioriteit in het marketingvak en organisatiesensitiviteit vinden wij erg belangrijk. Belangenbehartiging zit óók in ons DNA. Dit betekent veel verschillende meningen en belangen. Hoe zorg jij dat je toch jouw koers vaart? Daarom bewaak je de propositie van de diensten, sta je stevig in je schoenen en kun je jouw argumenten onderbouwen met data vanuit performance modellen, Google Analytics en andere interne en externe bronnen. Je weet de juiste media mix te kiezen voor elke campagne, bent zelf in staat om een campagne van a tot z op te zetten en je stuurt op conversie. Je ziet het als een uitdaging om terugkerende campagnes steeds te verbeteren en te optimaliseren. Als persoon ben je resultaatgericht en analytisch. Verder kunnen wij jouw gezonde dosis enthousiasme, spontaniteit én humor zeker waarderen. 

Wat staat er op jouw cv: 

 • minimaal hbo werk- en denkniveau; 
 • minstens 5 jaar marketingervaring; 
 • ervaring met het aansturen van bureaus, het opstellen van
 • marketingplannen en het werken conform de huisstijl; 
 • goede kennis van en ervaring met campagnemarketing, meten en data-analyse;
 • enthousiast om terugkerende campagnes steeds te verbeteren en te optimaliseren;  
 • ervaring in samenwerken met partners. 

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij onze leden verder helpen als Diensten Marketeer? Solliciteer dan op de vacature van Diensten Marketeer door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Ans Snijder, Afdelingsmanager Allianties via a.snijder@eigenhuis.nl. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.  

Wie zijn wij? 
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 790.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. 

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.