Vereniging Eigen Huis zoekt een

Coördinator Klant Contact Center (32 uur)

Bij de dagelijkse aansturing van een Contact Center komt veel kijken. Zoals de sturing op servicelevels en kpi’s én het begeleiden en motiveren van medewerkers. Neem jij deze nieuwe rol binnen Vereniging Eigen Huis op je? Bekijk de vacature voor Coördinator Klant Contact Center.

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ga je doen?
Als Coördinator Klant Contact Center ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het Klant Contact Center. De dag sturing is een belangrijk onderdeel van je werk waarbij je stuurt op onze kpi’s en zorgt dat onze servicelevels op orde zijn. Denk bijvoorbeeld aan het aantal wachtenden of de responstijd. Zijn er calamiteiten, lastige calls, ziekmeldingen of vragen over het rooster? Voor het team van ruim 40 medewerkers ben jij het eerste aanspreekpunt en daarom altijd zichtbaar aanwezig op de werkvloer.

Je doet dit natuurlijk niet alleen. Je werkt nauw samen met je collega-Coördinator en samen zijn jullie de rechterhand van de Teammanager. Deze Coördinator-rol is nieuw binnen Vereniging Eigen Huis en daarom hebben jullie als team nog veel vrijheid om de taken te verdelen en te kijken waar ieders kracht en ervaring ligt. Een mooie uitdaging dus!

Je houdt je bezig met de ontwikkeling van teamleden door monitoring en evaluatiegesprekken. Zo draag je bij aan de interne én externe klanttevredenheid. Voor nieuwe teamleden regel je de opleidingen en je ondersteunt hen tijdens het opleidingstraject. Aan de Teammanager lever je input voor de planning- en beoordelingscyclus. Ook draag je actief ideeën aan voor verbeteringen en neem je deel aan projecten. Als het druk is dan steek je handen uit de mouwen en help je mee in het Contact Center. Hoe je dat doet? Naast telefoon en e-mail maken we gebruik van WhatsApp, live chat en social media.  

Bij de afdeling Webcare & Service werken we van maandag tot en met donderdag van 9 tot 21.15 uur en op vrijdag tot 16.30 uur. Je kunt bij ons parttime werken voor 32 uur waarvan 1 tot 2 avonden per week. Er dient altijd een Coördinator aanwezig te zijn. Je rooster is altijd twee weken van tevoren bekend, je kunt deze onderling afstemmen met je collega. 

Wat breng je mee?
Je hebt ervaring opgedaan in een callcenter met meer dan 20 agents. Daardoor ken je de processen, kun je verbanden leggen én verbeteringen signaleren. Als persoon ben je communicatief, benaderbaar en resultaatgericht. Je kunt onze medewerkers motiveren met jouw aanstekelijk enthousiasme. 

Wat staat er op jouw cv:
•Minimaal hbo werk- en denkniveau
•Minimaal 2 jaar werkervaring in een coördinerende rol in een klant contact center 
•Ervaring of affiniteit met duurzame energie of een eigen woning is een pre 

Wat bieden wij?
De Vereniging is uniek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. Samen met je collega’s van het Klant Contact Center kun je echt impact maken door verbeteringen door te voeren en continu aan de afdeling te bouwen. 

Wat je verder kunt verwachten:
•Prima marktconform salaris 
•31,5 vakantiedagen op fulltime basis
•Een variabele bonus  
•Een functie voor 32 uur per week
•Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen
•Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling
•200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl. 

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Louise Meijer-van den Ham, Teammanager Webcare & Service, via 06-46105595. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de solliciteerbutton.