Vereniging Eigen Huis zoekt een

Coördinator Webcare & Service (32-40 uur)

 

Is klanttevredenheid jou op het lijf geschreven en ben jij gedreven in het ontwikkelen van teamleden? Dan is de functie van Coördinator Webcare & Service bij het I&AC echt iets voor jou! 

Wat ga je doen?
Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de interne en externe klanttevredenheid. Onze kernwaarden Gezamenlijk, Ondernemend en Vasthoudend zijn helemaal op jou van toepassing en deze weet jij dan ook uit te dragen binnen de afdeling.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor teamleden en de rechterhand van de teammanager. Jij verzorgt de dag sturing, oftewel: jij hebt oog voor en stuurt op onze kpi’s en bent aanspreekpunt bij calamiteiten, ziekmeldingen, roosterproblemen en lastige calls van leden. Je zorgt er voor dat werkinstructies en systemen goed aansluiten op de behoefte van het team en signaleert verbeteringen en laat deze doorvoeren. Je levert input aan de teammanager voor de beoordelingen. Daarnaast regel je de opleidingen voor nieuwe teamleden en ondersteun je de nieuwe medewerker tijdens het opleidingstraject. Ook ondersteun jij de teamleden bij hun ontwikkeling d.m.v. monitoring en evaluatiegesprekken. Mocht het druk zijn, dan vind je het ook leuk om een handje mee te helpen.

Bij Webcare & Service werken we van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 21.15 uur en op vrijdag tot 16.30 uur. Twee weken van tevoren is je werkrooster bekend. Je werkt minimaal 32 uur, waarvan 1 avond per week. 

Wat staat er op jouw cv:
•HBO werk- en denkniveau
•Minimaal 2 jaar werkervaring in een klant contact center 
•Ervaring of affiniteit met duurzame energie of een eigen woning is een pré 

Wat bieden wij?
De Vereniging is uniek in Nederland. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. 

Wat je verder kunt verwachten:
•Prima marktconform salaris 
•31,5 vakantiedagen op fulltime basis
•Een variabele bonus  
•Een fulltime functie voor minimaal 32 uur per week
•Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen
•Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling
•200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Louise Meijer-van den Ham, Teammanager Webcare & Service, via 06-46105595. Ben je nu al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de solliciteerbutton. 

Over Vereniging Eigen Huis
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.