Vereniging Eigen Huis zoekt een

Commercieel Medewerker Hypotheken (32-40 uur)

Het voorspoedig laten verlopen van hypotheekaanvragen door onze klanten. Daar lever jij als Commercieel Medewerker Hypotheken bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort een belangrijke bijdrage aan. Help jij onze ruim 800.000 leden verder?  

Wat ga je doen?
Jij, de Commercieel Medewerker Hypotheken, behandelt nieuwe hypotheek-aanvragen. Tijdens een korte intake achterhaal je de daadwerkelijke behoefte van de klant en zet je de aanvraag door naar een van de 40 hypotheek-adviseurs. Vervolgens zorg jij ervoor dat een compleet dossier voor acceptatie bij de geldverstrekker en notaris terechtkomt. De mogelijkheid bestaat om jouw werkzaamheden verder uit te breiden met hypotheekbeheer.

Het team begint met een dagstart waarin jullie de verdeling van het werk bespreken. Belangrijk, want naast de werkvoorraad zorgen de grote hoeveelheid aan telefoontjes en mailtjes voor de nodige dynamiek. Dat je met álle adviseurs samenwerkt, maakt deze baan nog leuker.

Samenwerken is in deze rol essentieel. Heb jij jouw werk af dan check je bij je collega’s of je nog dossiers kunt overnemen. Jullie doen het samen! Ook zijn wij binnen de vereniging altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van diensten en het optimaliseren van processen. De Hypotheekwacht is hier een goed voorbeeld van. Ons doel? Als voorbeeld dienen voor financieel dienstverlenend Nederland.

Het team
Jij vormt samen met 9 Commercieel Medewerkers Hypotheken en 3 Koopcoaches de binnendienst van Eigen Huis Geldzaken. Wat ons als afdeling kenmerkt? We werken samen heel hard, is iedereen gelijkwaardig en toegankelijk. En daarnaast kunnen we ook gewoon heel erg met elkaar lachen.

Wat krijg je ervoor terug
De Vereniging is uniek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. Daarnaast bieden wij jou een dynamische werkplek en kijken we ook naar hoe jij kunt ontwikkelen.   

Verder bieden wij:

 • een salaris tussen de €2.920,- en €4.306,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
 • een variabele bonus;
 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
 • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
 • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
 • de mogelijkheid om in afstemming vanuit huis te werken, waarin we jou voorzien van diverse thuiswerk faciliteiten zoals een laptop, bureau en bureaustoel;
 • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Onze klanten zijn kritisch en verwachten veel. Met een klantgerichte instelling kijk jij altijd hoe je iemand verder kunt helpen. Of dit nu is met het geven van een antwoord op de vraag óf dat je de juiste afdeling aanhaakt. Daarnaast vragen de verschillende werkstromen en de onverwachte zaken tussendoor om de nodige flexibiliteit.

Verder vragen wij:

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • In bezit van het diploma Wft-hypothecair;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de hypothecaire dienstverlening, bijvoorbeeld als binnendienst medewerker hypotheken bij een intermediair.

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij onze leden verder helpen met hun hypotheekaanvragen? Reageer dan voor 15 oktober 2021 op de vacature van Commercieel Medewerker Hypotheken door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Stuart Killies, Manager Hypothecaire zaken via s.killies@eigenhuis.nl.

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl

Acties