Vereniging Eigen Huis zoekt een

Commercieel Medewerker Hypotheken (32-40 uur)

Het informeren en begeleiden van onze leden bij het afsluiten van een hypotheek. Dát is wat je gaat doen als Commercieel Medewerker Hypotheken. Je werkt zowel aan de acceptatie als het beheer van dossiers. Iets voor jou?

Wat ga je doen? 
Als Commercieel Medewerker Hypotheken vorm je samen met je collega’s de binnendienst van Eigen Huis Hypotheekadvies. Wat deze functie zo leuk maakt? Dat is de diversiteit! Je wisselt af tussen acceptatie- en beheerdossiers. Ook de vraagstukken en de manier waarop je contact met onze leden hebt, zorgt voor veel afwisseling. Klanten kunnen jou bereiken via telefoon, e-mail of chat. Ook geef je ‘Advies op afstand’ via beeldbellen.

Vereniging Eigen Huis heeft 35 hypotheekadviseurs die door heel Nederland actief zijn. Zij verzorgen het financiële advies voor onze leden. De acceptatie van nieuwe aanvragen, komt bij jou terecht. Je zorgt dat het dossier compleet is en naar de geldverstrekker en de notaris verstuurd wordt. Zodra de hypotheek gepasseerd is, komt deze ook bij jou in beheer. 

Verandert er iets in de situatie van de klant dan ben jij het aanspreekpunt. Betreft het een scheiding of is er een wens voor extra aflossen of een nieuwe overlijdensrisicoverzekering? Waar mogelijk pas je dit zelf aan of breng je de klant in contact met de juiste adviseur. Binnen de Vereniging kunnen wij klanten verder faciliteren op financieel gebied maar bijvoorbeeld ook met een bouwkundig advies, taxatieservice of informatie over onze collectieve inkoop van energie. Externe partners waar jij contact mee onderhoudt, zijn o.a. de Nationale Notaris en scheidingsexperts. 

Het team
Ons team bestaat nu uit 8 Commercieel Medewerkers Hypotheken en 3 Koopcoaches. Wat ons als afdeling kenmerkt? We hebben een positieve werkhouding, nemen werk van elkaar over, zijn inhoudelijk kritisch en durven feedback te geven. En daarnaast kunnen we ook gewoon heel erg met elkaar lachen. 

Wat krijg je ervoor terug
De Vereniging is uniek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. Intern zijn wij continu bezig met nieuwe ontwikkelingen zowel qua diensten als processen. Ons doel? Als voorbeeld dienen voor financieel dienstverlenend Nederland. 

En wat deze functie nog leuker maakt? 790.000 leden die de door jou met hun hypotheekaanvragen geholpen worden.

Verder bieden wij:

• een salaris tussen de €2.853,- en €4.207,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring); 
• een variabele bonus;
• een functie voor 32 tot 40 uur per week;
• 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
• een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
• volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen
• ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Je begrijpt wat er komt kijken bij het aanvragen of wijzigen van een hypotheek. Krijg je te maken met een scheiding of loopt niet alles zoals gepland? Jij geeft de klant het vertrouwen dat het goed komt. Als persoon ben je klantgericht, een teamspeler en flexibel. Ook heb je enig commercieel inzicht zodat je klanten kunt doorverwijzen naar andere diensten van de Vereniging. En niet onbelangrijk, we kunnen met je lachen. 

Verder vragen wij:

• Minimaal mbo werk- en denkniveau
• Diploma’s WFT Adviseur Basis en Hypothecair Krediet, andere WFT-diploma’s zijn een pre
• Werkervaring binnen de hypothecaire dienstverlening bijvoorbeeld als Binnendienst Medewerker Hypotheken bij een intermediair
• Het is een pre als je ervaring hebt met functioneel beheer of superuser bent geweest van hypothecaire software

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij onze leden verder helpen met hun hypotheek? Solliciteer dan vóór 19 juni op de vacature van Commercieel Medewerker Hypotheken door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Ronald Tiemessen, Directeur Eigen Huis Geldzaken via 06 53 314 801. Een e-mail sturen r.tiemessen@eigenhuis.nl mag natuurlijk ook. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 790.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl