Beheerspecialist Hypotheken

Wie zijn wij?

Vereniging Eigen Huis is er voor én dankzij ruim 760.000 leden. Hiermee zijn we een van de grootste consumentenorganisaties van Nederland. We zijn er voor iedereen die een huis heeft of van plan is te kopen. Zonder commercieel belang helpen wij onze leden bij het duurzaam en betaalbaar bewonen van hun huis. We zijn de stem van de huizenbezitter in politiek Den Haag en bieden leden voordelige diensten en deskundig advies.    

Eigen Huis Hypotheekadvies B.V. is de hypotheekadvies organisatie van Vereniging Eigen Huis en faciliteert op het gebied van kopen over veel producten die relevant zijn voor de leden in dit proces. Uiteraard zijn dit hypotheken (zwaartepunt), maar ook een taxatieservice, modelmatige waardebepalingen en de notarisservice. 

De functie

Als Beheerspecialist Hypotheken informeer en adviseer je (potentiële) klanten over de financiële diensten en producten van de vereniging. Dit doe je zowel telefonisch als via diverse mediakanalen, zoals chat en e-mail. Je onderzoekt proactief de behoefte van de klant en welke diensten en producten hierbij het beste aansluiten. Je zorgt voor de uitvoering van de door de klant gewenste financiële diensten en producten, waarbij een goede en continue afstemming tussen alle betrokken partijen van belang is. Hierbij handel je volgens protocol en bewaak je de voortgang, de kwaliteit en de nazorg van de dienstverlening. In deze functie werk je nauw samen met Aangesloten organisaties (hypotheekadviseurs), leden van Vereniging Eigen Huis en externe relaties.

Wie ben jij?

Ben jij proactief, enthousiast, commercieel vaardig en daadkrachtig en heb je ervaring binnen het domein hypotheken bij een intermediair? Krijg jij er energie van om op het laatste moment alles om te zetten voor een veeleisende klant, adviseur of geldverstrekker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en je bent in het bezit van de WFT Adviseurs diploma’s Basis en Hypothecair Krediet. Bij voorkeur heb je ook andere WFT diploma’s. Ook kun jij je goed inleven in de klant, ben je een teamspeler, resultaatgericht en kom je actief met verbetervoorstellen. Je zet het klantbelang voorop en ziet daarbij kansen om de dienstverlening van de vereniging optimaal in te zetten voor elke klant. De afdeling is zich verder aan het ontwikkelen, waardoor veranderingsbereidheid van belang is. 

Enthousiast?

Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Klik dan rechts onder Acties op de button "Solliciteren".

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.