Vereniging Eigen Huis zoekt een

Business Innovatie Marketeer

Intro 
Realiseer jij een project graag van A tot Z? En lijkt het je het leuk om innovatieve diensten te ontwikkelen binnen een professionele organisatie zonder winstoogmerk? Als Business Innovatie Marketeer bij Vereniging Eigen Huis maak je met de door jou ontwikkelde oplossingen écht het verschil voor onze leden. 

Wat ga je doen? 
Binnen de brede rol van Business Innovatie Marketeer bouw je aan diensten of praktische oplossingen voor onze leden om ze beter van dienst te zijn. Enerzijds vormen behoeften uit de organisatie de basis voor het ontwikkelen van passende oplossingen, anderzijds doe je dit op basis van trends, ontwikkelingen of misstanden in de markt. Binnen ieder traject zorg jij ervoor dat de customer journey centraal staat. 

Ben jij graag owner van een project? Als Business Innovatie Marketeer ben je van begin tot eind in de lead; van de ideeën fase tot en met het volwassen worden van de dienst. Je creëert en realiseert goedwerkende prototypes – zoals een adviesservice of een app – en valideert deze door experimenten onder de doelgroep uit te voeren. Je zorgt ervoor dat het minimum viable product gebouwd wordt en besluit samen met de Business Owner hoe deze door te ontwikkelen naar een dienst die de meeste waarde oplevert voor leden. 

Jij levert wat de doelgroep nodig heeft, waardoor je zou kunnen stellen dat jij fungeert als ‘het geweten’ voor onze leden. En natuurlijk onderbouw je alles met een realistische business case. Bij de ontwikkeling kijk je dus kritisch naar de (financiële) haalbaarheid van het project en creëer je draagvlak binnen de organisatie. Daarnaast zorg je dat de samenwerking met externe partners – van software leveranciers tot online adviseurs – optimaal verloopt.   

Als Business Innovatie Marketeer word je onderdeel van het Business Development team. Wat dit team kenmerkt? Een onderzoekende en nieuwsgierige houding gecombineerd met de kennis en skills om te weten hoe je het verschil kunt maken binnen de organisatie. Een flinke dosis (soms ook slechte) humor is naast durf en daadkracht hetgeen wat deze groep verbindt. Met jou meegerekend, bestaat dit team uit 4 personen.   

Wat bieden wij jou? 
Vereniging Eigen Huis heeft geen winstoogmerk en behartigt als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Met de door jou ontwikkelde diensten en producten maak je écht een positief verschil voor onze 790.000 leden, in een professionele, innovatieve organisatie die volop in beweging is. Dit doe je binnen het woon- en verduurzamingsdomein. Een domein waar veel gebeurt, zowel op politiek vlak, als op marktniveau. 

Verder bieden wij: 
- Een salaris tussen de €4.406,- en €6.199,- bruto per maand o.b.v. 40 uur; 
- Een variabele bonus; 
- Een functie voor 32 tot 40 uur per week; 
- 31,5 vakantiedagen op fulltime basis; 
- Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling; 
- Telefoon en laptop van de zaak; 
- Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en trainingen; 
- Ruim 200 leuke en professionele collega’s; 
- Een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert. 

Wat breng je mee? 
Jij herkent je in de waarden waarbinnen alle medewerkers van Vereniging Eigen Huis met elkaar, onze leden en externe partners omgaan. Dit betekent dat je binnen je werk persoonlijk, alert en doortastend bent. Daarnaast heb je oog voor en interesse in vernieuwingen in de markt en weet jij precies om welke nieuwe innovaties en technologieën deze ontwikkelingen vragen. Met jouw ondernemende, creatieve, conceptuele en analytische blik maak je de vertaalslag naar proposities, scenario’s, processen en verdienmodellen. Dit doe je altijd met het oog op optimalisatie van de klantreis.

Wat breng je verder mee? 
- Minimaal hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfskundige richting; 
- Minimaal 5 jaar ervaring met customer experience;
- Je hebt een trackrecord op het gebied van innovatie; 
- Je hebt ervaring met innovatieprincipes zoals Business Model Innovation, Design Thinking & Lean Start-up, of soortgelijke principes; 
- Je beschikt over goede projectmanagement en stakeholdermanagement skills. 

Meer informatie of direct solliciteren? 
Lijk het jou leuk om mee te bouwen aan innovatieve diensten om onze leden verder te helpen? Solliciteer dan voor 14 augustus op de vacature van Business Innovatie Marketeer door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen over de vacature of over onze organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via HR@eigenhuis.nl.  

Even voorstellen 
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 790.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl


Acties