Vereniging Eigen Huis zoekt een

Bouwkundig Adviseur

Bouwkundig advies geven aan onze 790.000 leden. Dat is wat jij gaat doen als Bouwkundig Adviseur bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Kunnen wij dit aan jouw klantvriendelijkheid en bouwkundige expertise overlaten? 

Wat ga je doen? 
Als Bouwkundig Adviseur ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle bouwtechnische vragen van onze leden. Je inventariseert telefonisch de situatie en geeft advies. Daardoor kan de klant zelf de juiste beslissing nemen.

Elke keer als je de telefoon opneemt, is er weer een nieuw vraagstuk. Welke vragen je zoal kunt verwachten? Wordt mijn woning in de toekomst van het gas afgesloten? Voldoet mijn woning aan de eisen daarvoor? Wat zijn de isolatiemogelijkheden voor mijn woning? Vragen m.b.t. bouwbesluit eisen of aanvullende normeringen? Het is aan jou om goed door te vragen om jouw beeld compleet te krijgen. Bijvoorbeeld naar het bouwjaar en de mate van aanwezige isolatie. Vragen zijn afkomstig van particulieren maar ook van Verenigingen van Eigenaren.

De vragen die je krijgt zijn uiteenlopend en soms complex van aard. Daarom krijg je van ons een uitgebreide opfriscursus Bouwkunde en een training op de meest gestelde vragen. Ook leer je om de vraag achter de vraag naar boven te krijgen. Wat is de achterliggende reden dat iemand deze vraag stelt? Vaak schets je letterlijk met de klant mee om de indeling van een ruimte te kunnen visualiseren. Ons doel is om zoveel mogelijk vragen in één keer te kunnen beantwoorden. Kom je er niet uit dan kun je tijdens het gesprek direct een specialist van ons Kenniscentrum raadplegen.

Het team
Je komt te werken op ons Informatie & Adviescentrum, bestaande uit ruim 80 collega’s. Op de afdeling werken we van maandag tot en met donderdag van 9 tot 18.00 uur en op vrijdag van 9 tot 17.00 uur. Drie weken van tevoren is je rooster bekend.

Wat krijg je ervoor terug
Een unieke werkplek. Wij hebben geen winstoogmerk en behartigen als enige partij in Nederland de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland. En wat deze functie nog leuker maakt? 790.000 leden die de door jouw bouwkundige adviezen worden ondersteund.

Verder bieden wij:

  • een salaris tussen de €2.410,- en €3.724.- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring); 
  • een variabele bonus;
  • een functie voor 24 tot 32 uur per week;
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
  • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een Personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Jij bent als geen ander klantvriendelijk en flexibel! Met jou energieke en positieve houding kun je onze leden verder helpen. Ook kun je kritisch mee denken over hoe zaken verbeterd kunnen worden. Daarnaast vragen we een minimale beschikbaarheid van 24 uur per week. Ben je student? Dan zou je deze functie ook parttime naast je studie kunnen vervullen.

Verder vragen wij:

  • Minimaal een opleiding op mbo-niveau in bouwkundige richting;
  • Ervaring in een functie met klantcontact is een pre.

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij onze leden verder helpen door jouw bouwkundig advies? Solliciteer dan op de vacature van Bouwkundig Adviseur door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Marion Koelewijn, Teamleider, via 0646139627. Een e-mail sturen naar m.koelewijn@eigenhuis.nl mag natuurlijk ook. 

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs. 

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 790.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl. 


Acties