Vereniging Eigen Huis zoekt een

Belangenbehartiger Woningmarkt (32-40 uur)

De belangen van ruim 800.000 (toekomstige) woningbezitters behartigen, dat is de uitdaging die jij krijgt als Belangenbehartiger Woningmarkt bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Maak jij voor onze (potentiële) leden écht het verschil op de woningmarkt?

Wat ga je doen?
Jij, de Belangenbehartiger Woningmarkt, houdt je bezig met de lobby én het bedenken en uitvoeren van acties. Dit doe je voor huiseigenaren op het gebied van kopen, verkopen en woningmarkt. Jouw speelveld? De politiek, de overheid, marktpartijen én brancheorganisaties. Kortom, een functie met een afwisselend, onvoorspelbaar en dynamisch werkveld. Dit maakt dat iedere dag weer anders is.

Op actuele onderwerpen als de hybride taxatie, de hoge huizenprijzen en de naleving van de erecode door makelaars kun jij het verschil maken. Ook aan andere knelpunten is geen gebrek. Jaarlijks ontvangen wij zo’n 300.000 telefoontjes. Daarnaast houd jij de media nauwlettend in de gaten en doe je onderzoek onder de leden. Het is voor jou namelijk essentieel om te weten wat zi? belangrijk vinden.

Vervolgens maak je de belangrijkste vraagstukken inzichtelijk, denk je samen met jouw collega’s na over hoe jullie de standpunten effectief uit kunnen dragen en pakken jullie deze op. Op deze manier ontwikkel je een krachtige lobby met als doel tot een goede oplossing te komen voor de leden. Daarnaast onderhoud jij een relevant netwerk van stakeholders en kan het zijn dat je over bepaalde onderwerpen de media te woord staat.

Het team
Je komt te werken in kernteam Kopen. In dit team werk je samen met marketeers, kennisspecialisten  en contentexperts aan hetzelfde doel: het behartigen van de belangen voor kopers en verkopers op de woningmarkt. Daarnaast werk je ook samen met het expertteam belangenbehartiging dat bestaat uit vier belangenbehartigers, een manager en een directeur om kennis, ervaring en lobby met elkaar af te stemmen.

Wat krijg je ervoor terug?
Een unieke werkplek. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland en behartigen als enige partij de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Wij hebben geen winstoogmerk. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om je kennis van de woningmarkt in te zetten in een interessant en complex werkomgeving waarbij je de kans krijgt om nieuwe aanpakken en werkwijzen uit te proberen.

Verder bieden wij:

  • een salaris tussen de € 4.509,- en € 6.345,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
  • een functie voor 32 tot 40 uur per week;
  • een variabele bonus;
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
  • de mogelijkheid om in afstemming vanuit huis te werken, waarin we jou voorzien van diverse thuiswerk faciliteiten zoals een laptop, bureau en bureaustoel;
  • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Samen sta je sterker! Daarom is de samenwerking opzoeken met andere partijen essentieel. Je bent een fijne gesprekspartner op alle niveaus, communiceert krachtig en laat je niet snel afschrikken. Dit in combinatie met jouw kennis en kunde op het gebied van belangenbehartiging en/of woningmarkt maakt dat jij de vereniging zelfstandig kunt vertegenwoordigen.

Verder vragen wij:

  • minimaal academisch werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij voorkeur bij een brancheorganisatie.

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil jij ervoor zorgen dat onze leden de toegevoegde waarde van hun lidmaatschap ervaren? Solliciteer dan vóór 15 oktober 2021 op de functie van Belangenbehartiger Woningmarkt door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op via hr@eigenhuis.nl.

Wij komen op voor de ledenbelangen en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Acties