Vereniging Eigen Huis zoekt een

Belangenbehartiger Woningmarkt (32-40 uur)

De belangen van ruim 800.000 leden én potentiële leden behartigen, dat is de uitdaging die jij krijgt als Belangenbehartiger Woningmarkt bij Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Heb jij de ambitie om het verschil te maken op de woningmarkt?

Wat ga je doen?
In het krachtenveld tussen politiek, overheid, marktpartijen en brancheorganisaties speelt Vereniging Eigen Huis, als grootste consumentenorganisatie op het gebied van wonen, een geheel eigen rol.

Als belangenbehartiger voor eigenwoningbezitters signaleren we knelpunten, maken we vraagstukken inzichtelijk, voeren we effectief actie en ontwikkelen we een krachtige lobby met als doel tot goede oplossingen te komen voor de leden. Daarbij zoeken we voortdurend naar nieuwe manieren om leden actief te betrekken bij onze activiteiten. We gaan discussies niet uit de weg.

Voor het beleidsveld Woningmarkt zoeken wij een analytische, ambitieuze belangenbehartiger met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Als belangenbehartiger houd je je bezig met de lobby voor huiseigenaren op het gebied van kopen, verkopen en woningmarkt. Je houdt de ontwikkelingen op de woningmarkt bij, onderhoudt een relevant netwerk van stakeholders en identificeert knelpunten. Samen met je team denk je na over hoe je onze standpunten effectief uitdraagt.

Het team
Je komt te werken in kernteam Kopen. In dit team werk je samen met marketeers, kennisspecialisten  en contentexperts aan hetzelfde doel: het behartigen van de belangen voor kopers en verkopers op de woningmarkt. Daarnaast werk je ook samen met de belangenbehartigers uit andere teams om kennis, ervaring en lobby met elkaar af te stemmen.

Wat krijg je ervoor terug?
Een unieke werkplek. We zijn de op één na grootste consumentenorganisatie in Nederland en behartigen als enige partij de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Wij hebben geen winstoogmerk. We bieden jou de mogelijkheid om je kennis van de woningmarkt in te zetten in een interessant en complex werkveld waarbij je de kans krijgt om nieuwe aanpakken en werkwijzen uit te proberen.

Verder bieden wij:

  • een salaris tussen de € 4.500 en € 6.300,- bruto per maand op basis van 40 uur (inschaling afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
  • een functie voor 32 tot 40 uur per week;
  • een variabele bonus;
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
  • diverse thuiswerk faciliteiten zoals een laptop, bureau en stoel;
  • volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • ruim 200 leuke en professionele collega’s én een personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat breng je mee?
Je beschikt over een relevante academische opleiding, een positieve instelling en valt op door je inspirerende kijk op zaken. Je hebt aantoonbare affiniteit met belangenbehartiging, de woningmarkt en sociaaleconomische vraagstukken. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent omgevingssensitief en je vindt het een uitdaging om de vereniging te vertegenwoordigen. Tevens weet je op een uitstekende manier invulling te geven aan onze kernwaarden: persoonlijk, alert en doortastend.

Meer informatie of direct solliciteren?
Spreekt deze vacature, waarin jij de vrijheid krijgt deze binnen de gestelde kaders zelf verder in te vullen, jou aan? Solliciteer dan vóór 20 september 2021 op de functie van Belangenbehartiger Woningmarkt door op de sollicitatiebutton te klikken. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op via hr@eigenhuis.nl.

Wij komen op voor de belangen van onze leden en daarmee ook voor hun persoonlijke gegevens. Om deze reden behoort een Pre-Employment Screening (PES) tot onze indiensttredingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Wie zijn wij?
Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 800.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Persoonlijk, alert en doortastend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl.

Acties