Vereniging Eigen Huis zoekt een

Administratief Medewerker Hypotheekadvies (40 uur)

Met 780.000 leden is Vereniging Eigen Huis een van de grootste consumentenorganisatie van Nederland. Wij komen op voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Vasthoudend, betrokken en deskundig stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?

Wat ga je doen?
Eigen Huis Hypotheekadvies B.V. is de hypotheekadvies organisatie van Vereniging Eigen Huis. Als administratief medewerker neem je de telefoon aan op onze binnendienst waar de bemiddeling van vele hypotheken plaats vindt. Onze leden bellen met vragen met betrekking tot hun hypotheekdossier en willen een juist antwoord of een directe, goede doorverwijzing naar de juiste persoon. Velen hebben vragen over het uploaden van documenten in hun digitale klantportaal of over de status van hun aanvraag. Daarnaast verwerkt de administratief medewerker de mail in de algemene boxen en zorgt dat die mail op de juiste plek terecht komt. 

Wat breng je mee?
Heb je ervaring als administratief medewerker en affiniteit met hypotheken? Dan zou jij onze collega kunnen worden. Wij zoeken iemand die goed kan luisteren naar de vraag en zich pro actief opstelt binnen de afdeling. Iemand die snel leert en het leuk vindt de hele dag met veel verschillende mensen zoals klanten, adviseurs en geldverstrekkers te schakelen. Je bent  klantvriendelijk maar handelt effectief. Daarnaast vind je het leuk om opleidingen zoals WFT Adviseur Basis en WFT Hypothecair Krediet te behalen zodat je kan doorgroeien binnen Eigen Huis Hypotheekadvies B.V.

Wat bieden wij? 
Een inspirerende, professionele werkomgeving met een gezellige werksfeer. Ons doel? Als voorbeeld dienen voor financieel dienstverlenend Nederland. Continu verbeteren staat hoog in het vaandel binnen onze organisatie. Dit geldt ook voor onze afdeling en voor jouzelf. Je krijgt verantwoordelijkheid en de kans om je verder te verdiepen in onderwerpen. Wat je verder kunt verwachten: 

  • Prima marktconform salaris
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen
  • 200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert. 

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl. 

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ronald Klijn via 033-4507469. Ben je al enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan via de solliciteerbutton.