Vereniging Eigen Huis zoekt een

Aankoopcoach (16 - 24 uur)

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 780.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. We stellen misstanden aan de kaak en versterken de positie van huiseigenaren met informatie, advies en producten en diensten. Help jij mee de positie van onze leden te versterken?

Wat ga je doen?
Eigen Huis Hypotheekadvies B.V. is de hypotheekadvies organisatie van Vereniging Eigen Huis en faciliteert op het gebied van kopen over veel producten die relevant zijn voor de leden in dit proces. Uiteraard zijn dit hypotheken (zwaartepunt), maar ook een taxatieservice, modelmatige waardebepalingen en de notarisservice. 

Als koopcoach ben jij degene die onze leden die een huis willen kopen of dit overwegen, begeleidt gedurende alle fasen van het koopproces. Dit betekent dat jij betrokken bent vanaf hun wens om een huis te kopen tot aan het passeren van de akte. Je kunt hierbij de meest uiteenlopende vragen verwachten. Hierbij kun je denken aan vragen, zoals “Wat zijn de bijkomende kosten als ik een woning koop?” of “Is het handig om een bouwtechnische keuring uit te laten voeren?”. Jij hebt in deze functie een regierol, waarbij jij het lid soepel en op een prettige en professionele wijze door dit proces heen loodst.  

Naast de benodigde parate kennis van zowel het aankoopproces als de woningmarkt, heb jij kennis van het totale dienstenpallet van de vereniging. Deze kennis gebruik je om diensten die het lid kunnen helpen aan te dragen en te regelen. Je bent doortastend en bezit de kunst om aan te voelen waar het lid behoefte aan heeft. Je houdt van het zo optimaal mogelijk helpen van onze leden en van het zo prettig mogelijk laten verlopen van de contacten. 

Wie ben jij?
Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en je bent bereid tot het volgen van WFT Basis. Ook ben je handig in het gebruik van diverse kanalen om de contacten te onderhouden, zoals Social, e-mail, chat en telefoon. Je hebt aantoonbare kennis van het aankoopproces en generieke kennis van de woningmarkt. Een makelaarsachtergrond is een pré. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel. 

Wat bieden wij? 
We bieden jou een training aan die ervoor zorgt dat je goed van start kunt in deze functie. Het betreft een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Daarnaast krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf volop te ontwikkelen. Wat je verder kunt verwachten:

  • Marktconform salaris;
  • 31,5 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Een variabele bonus;  
  • Een functie voor 16 tot 24 uur per week;
  • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Een pensioenregeling op basis van beschikbare premieregeling;
  • 200 leuke collega’s én een PV die regelmatig activiteiten organiseert.

Wat ons kenmerkt als werkgever is een laagdrempelige, informele cultuur. We zijn van mening dat je met de juiste inzet van ieders talent de organisatie verder helpt en dus ook onze leden. Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.eigenhuis.nl. 

Meer informatie of direct solliciteren?

Heb je nog inhoudelijke vragen, neem dan gerust contact op met Ronald Klijn, Teammanager, via 06-22728068.. Ben je al enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.