Zelfstandig parttime ondernemende adviseurs testamentadvies voor beeldadvies (advies op afstand)

 

Eigen Huis Geldzaken B.V. is de financieel advies organisatie van Vereniging Eigen Huis. Vereniging Eigen Huis is met 800.000 leden de op één na grootste consumentenorganisatie van Nederland en de enige partij die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Om elk lid van Vereniging Eigen Huis een gedegen testamentadvies te kunnen garanderen is Eigen Huis Geldzaken op zoek naar ondernemende financieel adviseurs. Het belang van onze huidige en toekomstige leden staat altijd centraal. De positionering van Eigen Huis Testamentadvies is in lijn met het beleid en imago van onze organisatie: betrouwbaar, kritisch, onafhankelijk en integer.

Als zelfstandig testamentadviseur ben je verantwoordelijk voor het geven van goede en betrouwbare testamentadviezen. De afwikkeling en passering van de testamenten vindt plaats in samenwerking met onze partner. Jij zorgt voor het advies en de informatievoorziening aan onze leden.  

Wie ben jij?
Je bent een financieel expert die vanuit een grote passie aandacht geeft aan life planning. Een specialist die zich goed inleeft in de wensen en behoeften van het lid, dit vertaalt naar een testamentadvies en eventueel andere diensten van de vereniging. Tevens ben je een klantgerichte, enthousiaste en overtuigende adviseur met een kritische houding en treed je als ambassadeur op voor Vereniging Eigen Huis. 

Je beschikt over HBO werk– en denkniveau en je bent CFP-er of REP-er. Daarnaast heb je relevante werkervaring binnen het aandachtsgebied testamentadvies (erfrecht) en het adviseren van leden of klanten op afstand.

Tot slot ben je in staat om je te conformeren naar de wijze van advisering zoals door Eigen Huis Geldzaken B.V. gewenst is. Je bent uiteraard goed beschikbaar en benaderbaar voor onze leden.

Wat bieden wij?
Een uitdagende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Om goed beslagen ten ijs te komen, krijg je een opleiding op het gebied van Testamentadvies. Eigen Huis Testamentadvies bied je uitstekende afspraken tegen goede condities. Jouw flexibiliteit bepaalt je succes.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Ronald Tiemessen via (06)53 314 801 of r.tiemessen@eigenhuis.nl. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande button.