Vereniging Eigen Huis zoekt


Allround zelfstandig bouwkundig inspecteurs (regio Groningen, Utrecht, Harderwijk, Zwolle, Arnhem, Amersfoort, Nijmegen, Den Bosch, Roermond, Hoogeveen)

Wie zijn wij?
Eigen Huis Bouwkundig Advies (EHBA) is de keuringsorganisatie van Vereniging Eigen Huis. Wij zijn het grootste keuringsbedrijf van woonhuizen in Nederland. Om elk lid van Vereniging Eigen Huis een keuring te kunnen garanderen, bemiddelen wij deze keuringen in een landelijk dekkend netwerk van zelfstandige inspecteurs, aangesloten bij EHBA.

Als zelfstandig bouwkundig inspecteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van keuringen in opdracht van de leden van Vereniging Eigen Huis. Deze keuringen zullen variëren van bouwtechnische keuringen voor bestaande woningen en opleveringskeuringen voor nieuwbouw, tot het opstellen van meerjarenonderhoudsplanningen voor VvE’s. Bouwkundigen die voor Vereniging Eigen Huis keuringen uitvoeren, worden opgeleid tot inspecteur. Dit gebeurt stapsgewijs en per keuringssoort. Wegens drukte op de nieuwbouwmarkt zal eerst gestart worden met opleveringkeuringen.

Wie ben jij?
Een bouwkundig expert die vanuit passie, onafhankelijkheid en deskundigheid onze leden voorziet van een kwalitatief hoogstaand keuringsadvies. Een klantgerichte, enthousiaste en communicatief vaardige inspecteur die als ambassadeur optreedt voor Vereniging Eigen Huis.

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau verkregen op basis van relevante werkervaring en bouwkundige opleiding. In het kader van de opleveringskeuring is parate kennis van het bouwbesluit een pré of je kunt je dit op korte termijn eigen maken.

Wat bieden wij?
•Een uitdagende functie in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein
•Een aantrekkelijke interne opleiding. 
•Een prima bemiddelingsservice tegen goede condities.
•Een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
Je bent beschikbaar voor minimaal 2-3 dagen per week, waarbij je op freelance basis wisselend wordt ingedeeld op basis van het aantal aanvragen. De keuringen kunnen binnen een straal van ca. 80 km vanaf je woonplaats worden ingepland.

Enthousiast?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met EHBA via telefoonnummer (033) 450 74 00. Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Klik dan rechts bovenin op de button "Direct solliciteren".